Mój zestaw: Sandboxie w wersji free, zapka systemowa. Czasem przelece Malwarebytes Anti-Malware Free. SpyShelter Firewall zdecydowanie wzmocniłby mój "zestaw". To bardzo dobry produkt i w dodatku nasz rodzimy- polski.
Na którym kompie ?
Appguard + MBAM -> to zostaje,
NIS 2012 + SS pro -> to potrzebuje zastępstwo, bo się NIS kończy, pewien odwód jest, ale skoro może być lepiej ...
Avast free + SS fw -> jest ok,
Jeszcze brat wspominał, że coś mu się kończy, hgw co, będę musiał go odwiedzić .....
Problemu z wykorzystaniem świetnego hipso-antyszpiega wzmocnionego porządnym fw nie będzie.
Witam obecnie korzystam z zestawu ESET Smart Security, Malwarebytes Anti-Malware Pro, Zemana AntiLogger. SS Firewall zastapiłby Zemane i do tego wystarczyłby sam AV. Program sam w sobie znakomity. SE7EN dzięki za konkurs.
Obecnie używam Avasta + PC Tools Firewalla, którego właśnie chciałbym zastąpić Spyshelterem, który jest wspaniałym programem Poza tym "dobre bo polskie"
No cóż...nie ma czym się chwalić odnośnie zabezpieczenia kompa. W pasku kręci się ikona Avasta i gdzieś tam w czeluściach systemu na straży stoi (ale pewnie leży) zapora systemowa.Jednak jestem świadom istnienia wszelkiego zła jakie czycha by tylko wleźć na moje dyski, dlatego warto by się lepiej zabezpieczyć. O tym programie na forum naczytałem się tyle dobrego,że chyba warto by było kupić kompa tylko po to żeby go sobie zainstalować.
Nie muszę Ci pisać jakie zabezpieczenia używam. Ale napiszę.
No więc aktualnie posiadam EMI + ESET + SandBoxie. I muszę powiedzieć że na moim lapku Emi jest strasznym zamulaczem jak i również ESET (co prawda nie aż tak, ale zamula) dlatego sądzę że SpyShelter byłby wyśmienitym programem.
P.S
Chyba nie doczekam się do umowy o której kiedyś pisaliśmy, dlatego biorę udział w tym konkursie.
Bo chyba się nie doczekam tego o czym rozmawialiśmy kiedyś.
Polski produkt SpyShelter Firewall wykrywalność w testach 100% brawo! A co najważniejsze licencja jest dożywotnia.Obecnie BitDefender IS 2012 + Zemana AntiLogger.
Dzięki SE7EN
Dziekuję za zorganizowanie takiego konkursu.
Aktualnie używam Emsisoft Anti-malware i Outpost Firewall Pro. Wcześniej miałem Vipre. Wszystkie mile wspominam. Pewnie jak każdy tutaj lubię czasem coś zmienić w zabezpieczeniach. Fajnie byłoby dołączyć do zabezpieczeń ten nowy firewall.
Używam CIS, ale niestety nie jestem zadowolony z tego pakietu a w/w fw jest bardzo dobrym programem i w połączeniu z jakąś chmurą byłby świetną alternatywą dla cisa.
Obecnie używam Eseta Smart Security 5 w raz z SH Premium oraz Keyscramblerem Personal . W dodatku posiadam MBAM Free jako skaner na żądanie .
Chciałbym wygrać licencje na ten zacny soft , ponieważ niedługo kończy mi się licencja na Eseta i jestem skłonny stworzyć przyszły cfg zabezpieczenia oparty na "składaku" czyli antywirusie i osobnym FW z Hipsem. SHF1 pasuje idealnie . Dzięki za konkurs
Obecnie używam Comodo IS. Jest tam zapora, ale sam antywirus za dobry nie jest. Zamierzam go wymienić na Avasta, ale jak wiadomo ten (w bezpłatnej wersji) nie ma Firewalla. Jego skuteczność w wykrywaniu adware nie jest najlepsza, więc doinstalowałbym MBAM Pro. Jednak kiedy nadarza się okazja na wygranie super Firewalla, który dopełniłby mi ten pakiet, zgłaszam się do konkursu.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.