!KONKURS! SpyShelter Firewall !GIVEAWAY!

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Witam!
Obecnie używam SpyShelter Premium oraz PC Toolsa w wersji 7... Jednak bardzo chętnie bym przeszedł na SpySheltera Firewalla, bo jest bardzo lekki, a co najważniejsze polski. Nie zawsze co zachodnie musi być lepsze. W testach wypadł naprawdę bardzo dobrze. Dlatego chętnie bym go widział, jako strażnika na moim kompie. Dziękuję za bardzo fajny konkurs, w którym można wygrać dobry i polski program.

Char

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie używam Comodo Internet Security Pro 2012 + KeyScrambler Personal wraz z SpyShelter Premium. Biorę udział w tym konkursie, dlatego że SpyShelter FW jest skuteczny i lekki, łączy w sobie świetny antykeylogger i AV, ciągle się rozwija, licencja jest dożywotnia i pozwala na upgrade! Dziękuję za konkurs, pozdrawiam :)

bongo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie do ochrony komputera używam: avast! Free Antivirus, SpyShelter Premium, zapora systemowa.
Chcę wygrać licencję na SpyShelter Firewall, ponieważ mógłby on zastąpić dwa ostatnie zabezpieczające programy (2 in 1), a dodatkowo z pewnością podniósłby bezpieczeństwo mojego komputera.
Wielkie dzięki za zorganizowanie konkursu!
pozdrawiam :)

rowerowy

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Obecnie mam avast! Free Antivirus 7 i systemową zaporę, z miłą chęcią uzupełnię mój zestaw o SpyShelter Firewall. Za tym programem przemawia niskie zapotrzebowanie na zasoby i skuteczność ochrony.

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Główną linią obrony na moich komputerach jest AppGuard, dodaję do niego zawsze tylko Firewalle. A że aktualnie nie mam licki na dobrego Firewalla a SpyShelter Firewall zbiera dobre opinie i jest lekki to chętnie wezmę udział w tym konkursie. Tylko najpierw go sobie przetestuję bo wstyd przyznać, że jeszcze nie było go u mnie na dysku.
Dzięki SE7EN za konkurs i proszę mnie liczyć w konkursie :)

semana

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Mojego laptopa "pilnuje" Zemana i TrustPort Total Protection,ale skończy się licka.SpyShelter Firewall - program pierwsza klasa.Potrzebuję takiego strażnika,żeby spać spokojnie.

Kaczo

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
używam comodo internet security, podobał mi sie test wideo tego firewalla i chcial bym go wygrac aby polepszyc ochrone w moim komputerze

skubaso

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Siemka :hi
mój obecny zestaw zabezpieczający: AVG Anti-Virus Free Edition 2012,zapora systemowa, Zemana AntiLogger. Chciałbym wygrać klucz, ponieważ kończy mi się licencja na ZemanaAntiLogger, więc SpyShelter Firewall mógłby ją zastąpić.

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Zestaw bezpieczeństwa mojego PC to Outpost Firewall Pro + VIPRE Antivirus.
Niestety licencja na aktualizacje Outpost Firewall Pro wygasła i jest to bardzo dobry moment
na poważne wzmocnienie ochrony mojego PC poprzez instalację SpyShelter Firewall :)

karolos

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Używam Vipre AV.By wzmocnić moją ochronę potrzebuje dobrego HIPSA z FW(commodo mi się przejadł) a Spy shelter FW świetnie się do tej roli nadaje.Dodatkowo soft ten ma świetną ochronę przed loggerami co by mi się bardzo przydało bo często korzystam z banku przez internet.

A

Anonymous

Cześć ja z kolei używam Avira Free Antivirus 10 w połączeniu z Online Armor Free. Choć jest to dobra zapora ogniowa, to chętnie bym ją wymienił, ponieważ drażnią mnie te systemowe baloniki o automatycznym zezwoleniu na połączenie, dlatego chętnie wezmę udział w tym konkursie.

Alexander

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
W.
Aktualnie na głównym komputerze używam programu avira internet security. Niestety okazał się on zbyt ciężki, a uruchomienie nieznanego wirusa to też nic trudnego. Myślę że niezbędny w tej sytuacji jest program spyshelter. Jest lekki , skuteczny i polski:)

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Wyniki:

convx.png

GRATULACJE !!
Wygrali: Neo, rowerowy, Andy. Laureatów proszę o podanie na PW danych (imię, nazwisko) które zostaną przekazane producentowi programu. Na wiadomość czekam do 10-05-2012 godz. 23:59, brak odpowiedzi w tym czasie będzie skutkował przekazaniem licencji innej osobie.

A

Anonymous

Wow :yahoo .
Nie wierzę :wariat , ja Cię dziękuję Ci Serdeczne SE7EN. :)
Ale się cholernie cieszę z tego powodu. Dziękuję Ci :yahoo. Pierwszy raz mi się udało wygrać coś tutaj na forum. :piwko

Do góry