!! KONKURS !! SUPER AntiSpyware Professional Edition

Status
Zamknięty.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
superantispywarepro.png

!!! KONKURS !!!

Do wygrania są dwie dożywotnie licencje do programu SUPERAntiSpyware Professional Edition.
SUPERAntiSpyware Professional Edition two lifetime Licenses to WIN !!!

Zasady :

- Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś wygrać licencję do programu SUPER AntiSpyware Professional.
- Konkurs zakończy się 27.09.2010
- Licencje zostaną rozlosowane za pomocą – Random.org (
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
)

Rules :

- Please write a comment why would you like to win license SUPER AntiSpyware Professional.
- Comments in Polish or English
- The lucky 2 will be selected randomly by – Random.org (
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
)
- Giveaway ends on 27.09.2010

nescafePL

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program by mi się przydał jako uzupełnienie AV .program jest ok.a do tego dożywotnia licencja . to moje drugie podejscie do konkursu o ten program zobaczymy moze tym razem dopisze fart :D

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
SUPERAntiSpyware Professional - aplikacja przeznaczona do likwidowania niebezpiecznego oprogramowania. Narzędzie wykrywa i usuwa szpiegowskie oprogramowanie (spyware, adware, malware, trojans, dialers, worms, keyloggers, hijackers, parasites, rootkits).SUPERAntiSpyware Professional chroni komputer w czasie rzeczywistym. Ponadto program umożliwia kilka wariantów skanowania: szybkie, pełne lub sprawdzenie wybranych obszarów. Po wykryciu podejrzanego oprogramowania aplikacja podaje ich rodzaj i lokalizacje umożliwiając ich usunięcie. Dostęp do informacji o najnowszych zagrożeniach zapewnia moduł aktualizacji.­Jest doskonałym uzupełnieniem programów typu Internet Security.Dlatego warto go mieć. ;)

rako

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Nie lubię pisać głupot dlatego powiem krótko-nie mam obecnie zainstalowanego żadnego dobrego antywira więc nie pogniewam się gdy własnie ten przypadnie mi w udziale.
Pozdrawiam.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53146
Witam... kiedyś już był konkurs SUPER AntiSpyware Professional,ale się nie załapałem może tym razem się uda ,a dlaczego chciałbym wygrać SUPER AntiSpyware Professional,bo miałbym dodatkowe zabezpieczenie i czół bym się bezpieczniejszy po surfowaniu po necie ...pozdrawiam..

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44639
Miasto
Gdzieś w Polsce
Witam. Piszę się na konkursik bo to całkiem niezły programik do ochrony kompa. Miałem kiedyś licencję na sześć miesięcy i programik się sprawdził. A licencja dożywotnia - to extra!
Pozdrawiam

boniaszek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Chciałby uzyskać licencje do wyżej wymienionego programu ponieważ słyszałem , że jest to świetny program tupu na żądanie. Mam hopla na punkcie bezpieczeństwa i poza obecnym zabezpieczeniem chciałbym uzyskać owy program. Póki co tylko słyszałem dobre rzeczy o tym programie ale bardzo chciałbym się o tym przekonać na własnej skórze ;) Sądze że na tej licencji moja przygoda z nim by się nie zakończyła ;p

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Powód jest nie zmienny, a słyszałem iż do dwóch razy sztuaka :)

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Czytałem o programie, że jest ciekawy i bardzo pozyteczny. Jest to napewno dodatkowy program obok antywira i firewalla chroniacy nasz komp przez zlosliwymi aplikacjami. Warto by zobaczyc w praktyce, co tez ten programik potrafi. Pisze sie na licke. Moze sie uda. Wielkie dzieki dla admina za licki do takiego typu aplikacji!!!

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
dlaczego chciałbym wygrać licencję? Ano bo taki dobry w walce ze spyware.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Bardzo dobry program stanowiacy uzupelnienie pelnej ochrony komputera, duze siedzre w necie wiec takie dodatkowe zabezpieczenie bardzo by mi sie przydalo.

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
To Jest to czego od dawna szukalem . Bylem posiadaczem tego programu w wersji testowej i milo mnie zaskoczyl swoja sprawnoscia , wiec moze tutaj uda mi sie wygrac dozywotnia licencje .

wab

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Dobry program plus dożywotnia licencja , może się uda wygrać.

Vegito

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Hi Naits..:)
Thanks a lot for the giveaway. I would like to win to add security protection in my laptop. Since the license is lifetime, it would be great. I would appreciate if you could count me in.
Kind regards,

Status
Zamknięty.
Do góry