Konkurs ! - UltraISO

Status
Zamknięty.

ORGANIZAT0R

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
595
Mam do rozdania cztery licencje na UltraISO
------------------------------------------------------------------------------------------
UltraISO to posiadające bogatą funkcjonalność, proste w obsłudze i dostępne w polskiej wersji językowej narzędzie do zarządzania obrazami ISO.
Program pozwala na wykonywanie zarówno podstawowych operacji z plikami ISO, tj. tworzenie obrazów z zawartości płyt CD/DVD lub pojedynczych plików i folderów oraz wypakowywanie/edycja zawartości, ale również wypalanie ich na płyty, montowanie w wirtualnych napędach, konwertowanie pomiędzy najpopularniejszymi formatami (ISO, ISZ, BIN/CUE, MDF/MDS, NRG i IMG/CCD/SUB), budowanie bootowalnych dysków i generowanie sum kontrolnych MD5.s.
źródło: dobreprogramy.pl

ultraiso-logo.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------

Strona programu:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zasady konkursu :
1. Napisz sensowny komentarz dlaczego chcesz wygrać UltraISO.
2. Komentarz w języku Polskim lub Angielskim.
3. W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed 1 stycznia 2014 roku.
4. Zakończenie konkursu odbędzie się dnia 16.09.2014.

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random. //
The persons who receives a licenses, will be drawn by random portal.

Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
77
Miasto
starogard gdanski
Bardzo dobry program tworzy tzw.wirtualny napęd,prosta opcja bootowania systemu na pendrive,obsługa i edycja plików ISO, ISZ, BIN/CUE, MDF/MDS, NRG i IMG/CCD/SUB).Zgłaszam udział w konkursie

juh

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Mimo iż era nośników CD wygasa na rzecz USB nadal niektórzy w tym ja nie może sobie bez nich wyobrazić świata multimediów. Szukam programu który mogę z powodzeniem nagrywać swoje zdjęcia na płyty a także zarządzać obrazami .iso. Właśnie kiedyś przeze mnie testowany UltraISO spełniał moje oczekiwania. Wersja testowa szybko się skończyła, ale mam nadzieję, że dzięki możliwości wygrania tego programu na nowo rozpocznę z nim przygodę.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Bardzo dobry program do zarządzania obrazami ISO. Przydałby mi się, więc startuję w konkursie.
Dziękuję za możliwość wygrania!

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Bardzo dobry program do obrazów ISO - montowanie, zarządzanie, itp. Kiedyś próbowałem wykorzystać go do tworzenia bootowalnego USB.

senior38

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
238
Miasto
Świętokrzyskie
Bardzo dobry a może najlepszy z tego typu programów do nagrywania i odtwarzania plików ISO.Chciałbym go mieć w kolekcji moich programów.Dziękuję za konkurs.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Super program. Potrzebny mi jest przede wszystkim do tworzenia obrazów z zawartości płyt CD/DVD oraz do ich montowania w wirtualnych napędach.
Zgłaszam udział w Konkursie.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
UltraISO to pierwszoligowy softu do tworzenia obrazów, edycji obrazów, konwersji między formatami, wypalania płyt, tworzenia np. bootowalnego pena. No przydałby mi się taki sofcik bo trochę się bawię obrazami. Bardzo dziękuję za możliwość udziału w konkursie.
:ok

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
139
Miasto
Wrocław
UltraIso to bardzo dobry i prosty program do tworzenia obrazów płyt, oraz montowania w wirtualnych napędach i wypalania ich na płytach oraz konwersji między formatami obrazów. Testowałem trochę ten program i chciałbym mieć go jako pełną wersję, gdyż często korzystam z obrazów płyt które montuję w napędach wirtualnych. :piwko

jawy1962

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Najlepszy program do nagrywania bootowalnych płyt.
Zgłaszam się do konkursu.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Fajny program do zarządzania obrazami, w języku polskim , niezawodny :)

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I have a special edition version for this application and unfortunately I can not update to a newer version, I want to be able to use all the features offered by the latest version, this is the app I use frequently
thank you

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
UltraISO to nie mam! Proszę o pomyślne losowanie! :ok
Dziękuję za konkurs!

Nicolas78

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Warszawa
Witajcie,
dziei za fajny konkurs. :)
UltraIso to lider w swojej kategorii, bezbłędnie montuje obrazy, robi kopie płyt itd.
Chciałbym go mieć w pełnej wersji, dlatego zgłaszam się do konkursu.

good luck 4 all :D

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the giveaway

I want to win UltraISO because of 2 main features that it has- one, to be able to make bootable discs, and two- on the fly edit of ISO files and the ability to convert them to tons of other formats. I currently need to use different programs to accomplish the aforementioned tasks, but given that if I had UltraISO, it would suffice all my needs. Therefore, I want to win UltraISO.

Status
Zamknięty.
Do góry