Konkurs ! - WinPatrol PLUS - Giveaway !

A

Anonymous

Konkurs ! - WinPatrol PLUS - Giveaway !

jcOx4.jpg

Tekst z opisu programu WinPatrol napisanego przez Naitsa napisał:
WinPatrol to zaawansowane narzędzie dzięki któremu możemy śledzić wszystkie procesy które uruchamiają się wraz ze startem naszego komputera, WinPatrol pozwala zarządzać procesami, umożliwia wykrycie zmian w stronie głównej przeglądarki, zarządzać listą ciasteczek, ustawić opóźniony start dla wybranych aplikacji oraz wykryć co spowalnia nasz system. WinPatrol monitoruje także rejestr systemu Windows , program poinformuje nas w momencie gdy jakaś aplikacja będzie chciała zmodyfikować rejestr ( dopisać lub zaplanować szkodliwe działanie ). WinPatrol umożliwia w prosty sposób podejrzeć procesy i wyłączyć je wszystkie. O wszelkich modyfikacjach jesteśmy powiadamiani alertem i monitem. Program może być dobrym dodatkiem do obecnej ochrony przed aplikacjami szpiegującymi trojanami czy innym złośliwym oprogramowaniem.

Opis programu
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

!! Do wygrania jedna dożywotnia licencja na program WinPatrol PLUS !!
!! For win one lifetime license for WinPatrol PLUS !!

Zasady:
1. Napisz komentarz dlaczego chcesz wygrać WinPatrol PLUS.
2. Startować mogą osoby z ilością postów w dzień zakończenia konkursu przekraczającą 15.
3. Komentarz w języku polskim lub angielskim.
4. Losowanie odbędzie się na random.org.
5. Zakończenie konkursu i wyniki 14.01.2012.

Rules:
1. Write why you want to win WinPatrol PLUS.
2. In the contest can start persons, which have 15 written posts
3. Comment in Polish or English.
4. The draw will take place at random.org.
5. Completion of the contest and the results in 01/14/2012.

Powodzenia! / Good luck!

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chcę wygrać ten program, ponieważ mogę nim śledzić wszystkie procesy które uruchamiają się wraz ze startem mojego komputera.

W zasadach konkursu nic nie ma o kolekcjonerach, więc startuje.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
@Zygy1980
W zasadach konkursu nic nie ma o kolekcjonerach, więc startuje.
Wiec jednak jesteś kolekcjonerem bo się sam przyznałeś :szydera

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
Chętnie używałbym ten sofcik, bo mam dość leciwego lapka ok 6 lat - wszystkie av dotąd używane strasznie go muliły, więc wymyśliłem sobie, że obok ściany zastosuje jeśli wygram ten właśnie program, a na żądanie Emsi i Hitman.

Michał

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Jak to po co? By wzmocnić moją ochronę :)
Dzięki za konkurs ;)

A

Anonymous

ZBo to bardzo dobry program minitorowanie w czasie rzeczywistym to najwyzsza zaleta opcji plus

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Przydałby mi się ten program w celu wzmocnienia ochrony mego komputera i dlatego biorę udział w tym konkursie.

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
Świetny program typu HIDS, dodatkowo lekki, z dużą możliwością konfiguracji. Z chęcią przygarnę go dla wzmocnienia swojej ochrony real-time ;)

matroska

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
10
I participate in this giveaway because I was late getting WinPatrol discount when the site was made ​​some time ago, I wanted to feel WinPatrol Plus feature :)

pajky

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać ten program ponieważ nie mam zainstalowanego tego typu softu (zabezpieczenia) w komputerze a jestem maniakiem bezpieczeństwa, więc chcę go mieć! ;)

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
Kiedyś używałem tego prgramu zachęcony opisem na pewnej stronie internetowej. Po jakimś czasie przeinstalowałem system i program odszedł w zapomnienie ale z chęcią obecnie wygrałbym wersje pro. Myslę że byłby dodatkowym zabezpieczeniem dla systemu.

V

vhick

I like to win WinPatrol Plus because its been proven to be one of the best security program for your PC. Its more powerful with co-exist with your security setup, with its unique approach in monitoring your computer changes.

Thank you for the giveaway!

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Program o wysokiej skuteczności, który zarządza procesami wraz z uruchomieniem systemu. Stanowi doskonałe zabezpieczenie komputera. Skoro marsellus go używa to musi być wypasiony program :dziwak :dziwak :dziwak .

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
Thanks for the giveaway.

WinPatrol works efficiently besides your regular antivirus, take a system snapshot & alerting you on any unwanted changes.

It does works very good and has a high reputation all over the place.

I would be very happy to win it. Please count me in.

Thanks,
Grr

Do góry