Andyxa dzięki.
WinPrivacy wydaje mi się interesujący jako dodatkowa ochrona prywatności i przed zainfekowaniem. Dobre uzupełnienie standardowej ochrony.
Przyda mi się też na lapka WinPatrol. Dobry monitoring pozwalający kontrolować zmiany w systemie. Mam go na blaszaku od chyba pięciu lat i mimo, że stanowi dodatkową ochronę to on trwa na straży niezmiennie, zmieniają się programy podstawowej ochrony.
WinPrivacy wydaje mi się interesujący jako dodatkowa ochrona prywatności i przed zainfekowaniem. Dobre uzupełnienie standardowej ochrony.
Przyda mi się też na lapka WinPatrol. Dobry monitoring pozwalający kontrolować zmiany w systemie. Mam go na blaszaku od chyba pięciu lat i mimo, że stanowi dodatkową ochronę to on trwa na straży niezmiennie, zmieniają się programy podstawowej ochrony.
i
Przydałaby mi się dodatkowa ochrona prywatności w postaci WinPrivacy. Chciałbym mieć pod kontrolą programy, które za lub (co gorsze) bez mojej wiedzy łączą się z internetem i wysyłają w nieznany świat jakieś dane z mojego laptopa. Ustawianie reguł w zaporze jest dość pracochłonne i wymaga nieco wiedzy. WinPatrol, jeśli miałby się mi przydarzyć, to też nie pogardzę, gdyż chcę zobaczyć, które aplikacje uruchamiają rózne procesy, co do których nie mam pewności, czy mogę je bezpiecznie dla pc wyłączyć. Zgłaszam się. 

Gratulacje dla innych szczęściarzy