Konkurs WINRAR / WinRaR Giveaway !!!!!!!

Status
Zamknięty.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Wszystkie programy mam legalne, ale WinRar-a testowałem przez miesiąc czy nawet trochę dłużej. Później zrezygnowałem i przeszedłem na darmowy 7-Zip. Win-Rar jest bezapelacyjnie uznany za najpopularniejszy. I to nie bez przyczyny - jest łatwy w obsłudze, posiada intuicyjny interfejs /wizualnie jest również bez zarzutu/. Stopień kompresji i duży wybór rodzajów kompresji plików to kolejna zaleta programu. Jedynym mankamentem jest "zakup licencji" ... :twisted: Chcesz legalnie - kup ...Niestety, są ważniejsze komercyjne programy, które kupujemy w pierwszej kolejności-po prostu nie mają alternatywnych darmowych wersji, dorównujących komercyjnym /choćby w przybliżeniu/...
Dlaczego chciałbym wygrać? Bo trafienie dożywotniej licencji WinRar-a, to tak jakby się trafiło główną wygraną w "Toto-lotka. Każdy gra, lecz wygrywa niewielu...

kpw

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chcę ten program ponieważ obecnie posiadana wersja 3.8 nie jest w 100% kompatybilna z Windows 7 oraz nie występuje w wersji x64, a na takiej mi zależy.

Ande

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
I would like to win a license to WinRAR because it is the best archiver and archive processor on the planet.
It's also the only way I'd ever be able to get a license as it is out of my price range (fixed income).
The functions I love are:
1. Will read 95% of all archives
2. It makes extracting to a single directory very easy.
3. You can run programs from any archive.
4. RAR archives are easily transportable and I have had no problems with emailing or FTPing a RAR archive (unlike zip).

thanks,

Ande

kaziuxxl

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym dostać tą licencję bo lubię winrara i dobrze mi się na nim pracuję.

malajt2

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo pragnę otrzymać tą licencję WinRaRa, ponieważ jest to świetny program do pakowania, rozpakowywania plików. Jest bardzo przydatny. Liczę na to, że mnie wybierzecie :!: :!: :!:

JerzyR

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chętnie wygram licencję winrar. Dlaczego bo mam już jedną a potrzebuję dwie.

tadek

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać ponieważ denerwuje mnie wyskakujące okienko z przypomnieniem, że WinRar to płatny program. Najczęściej korzystam z funkcji wypakowywania, zaraz potem kompresji bezstratnej. Jest to wiodący program jeśli chodzi o zarządzanie archiwami.

dczerwo

Wygadany
Reakcje/Polubienia
4
Niezły stopień kompresji, opcja naprawy archiwum, a jedyna wada - nie jest freeware. Jednak skoro jest szansa zdobycia licencji, może zniknąć ta wada :)

hlvve

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym dostać licencję na Winrara ponieważ jest niezwykle uniwersalny. Pozwala osiągnąć wysoki poziom kompresji oraz umożliwia tworzenie archiwów za pomocą linii poleceń dzięki czemu można go wykorzystywać jako szybkie narzędzie do backupu.

Coast32

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
:D

Hello Oxygen Thief!

Please consider me for WinRaR license too!It's truly a best file compression utility I have ever seen.

Thanks for the giveaway.

nescafePL

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
według mnie to najlepszy tego rodzaju program . licencja by mi się przydała bo skończył mi się trial . a z funkcji programu najbardziej podoba mi się pomocnik :D dla laików to super sprawa.pozdrowienia

aungzeya38

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Hello Oxygen Theif
i would like to enter inside ur drawing ... currently i used winrar 3.80 it is more pretty decompression rate rather than other compression archivers .. so i loved winrar because of best decompression rate and easy handle .. no fault decompression compare than other archivers.

damian2255

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam
Chciałbym wygrać licencję programu winrar ponieważ często archiwizuję pliki a ten program jest do tego najlepszy.
Najbardziej odpowiadaja mi funkcje dzielenia archiwum na mniejsze części, tworzenia danych naprawczych oraz zabezpieczania archiwum hasłem.

sebt

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
WinRAR zdecydowanie wiedzie prym jeżeli chodzi o programy do kompresowania plików. Obsługuje wiele formatów, a co najważniejsze - jest bardzo szybki! Kompresja zdjęć czy dokumentów za pomocą tego programu trwa króciutko, a wynikowy plik ma nieduży rozmiar, dzięki czemu oszczędzamy miejsce na dysku : )

Status
Zamknięty.
Do góry