KONKURS ! Wondershare PDFelement (With OCR)

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Do wygrania są 4 licencje lifetime PDFelement (With OCR) for Single user , każda licencja jest warta prawie 90 $. Licencje pozyskałem dzięki Pani Christine z Wondershare,
której serdecznie dziękuję.

Edycja zawartości pliku PDF
Wystarczy kliknąć i zacząć pisać dodawać, usuwać lub edytować tekst - to takie proste. Zmień czcionkę, rozmiar, kolor i inne. Włożyć, kadrowanie, zmiana rozmiaru i usuwanie obrazów. Dodawanie, usuwanie, wyciąg, reorganizacji i stron upraw. Wstawianie, usuwanie i aktualizowanie znaki wodne.
Następnie skompresować plik z końcową wstępnie skonfigurowanych ustawień ułatwiają przesyłanie do załącznika do wiadomości e-mail, oraz drukowanie

pdf-img2.png

Konwersja PDF z / do ..., w 100% oryginalne
Konwersja PDF do programu Word, Excel, PowerPoint ...
• Konwersja PDF do PDF chronionych i Word, Excel, PowerPoint, Tekst, EPUB, HTML, RTF i obrazów, takich jak: JPG, JPEG, PNG, TIFF i itp
• Tworzenie 100% Adobe -Kompatybilny PDF z różnych formatów plików.
Konwersja formatów PDF 300 +
Kompatybilny z ponad 300 formatów, w tym Word, Excel, PowerPoint i pliki graficzne, pliki utworzone przez Wondershare PDF Editor w 100% dostępne w programie Adobe Reader, Acrobat i innych czytelników PDF.

pdf-img3.png

Tworzenie plików PDF z dowolnego dokumentu
Jeżeli możesz go otworzyć, możesz zrobić to PDF. Kompatybilny z ponad 300 formatów, w tym Word, Excel, PowerPoint i pliki graficzne, pliki utworzone przez Wondershare PDF Editor dostępny w 100% z programu Adobe Reader, Acrobat i innych czytelników PDF.
Użyj funkcji Kombajny do łączenia wielu plików w jeden dokument PDF.

pdf-img1.png

OCR Przekształca tekst
Przekształć zeskanowanego obrazu, opartego na dokument PDF do tekstu użytkowej znowu - zachowując wygląd dokumentu.
Top-of-the-line technologii OCR (Optical Character Recognition) zamienia ją w pełni edytowalnych dokumentów, co pozwala na:
• Wyszukiwanie tekstu
• Edycja, wkładki i usunąć tekst
• Zmień formatowanie tekstu
• Zmiana rozmiaru i usuwania zdjęć
• ... i wszystko, co można zrobić za pomocą standardowego pliku
. Wielojęzyczne wsparcie
Pracuj z zeskanowanego tekstu w pliku PDF w prawie każdym języku, w tym: angielski, koreański, włoski, francuski, niemiecki, rosyjski, czeski, turecki, portugalski, polski, rumuński, ukraiński, japoński, grecki, chorwacki, bułgarski, i wiele więcej.

pdf-img8.png

Chroń PDF z hasłem
Dodaj Open hasło. Zastosuj w Open Hasło ochrony poufnych plików PDF przed otwarciem przez niepowołane osoby. Zastosuj Uprawnienia. Ograniczanie dostępu użytkowników do drukowania plików PDF, kopiowania, edycji i wydobycia poprzez ustawienie uprawnień dla dokumentu.

pdf-img6.png

więcej info
http://pdf.wondershare.com/feature.html
http://pdf.wondershare.com/

Zasady konkursu
1.Opisz swoje doświadczenie z edytorami PDF i do czego go używasz
2.Komentarz w języku ojczystym
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem tego konkursu
4.Zakończenie konkursu 19.08.2015 godz 22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW
wymagany adres email
POWODZENIA

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Hm, no widzę, że z powodu tłumu chętnych nie będę miał większych szans na wygraną w losowaniu, niemniej spróbuję. :zaciesz

Z edytorów PDF próbowałem niegdyś Adobe Acrobat PDF (nie pamiętam wersji, to było z 10 lat temu) i on był poza konkurencją, ale... trial szybko się skończył niestety. ;)
Potem był Foxit PDF Editor, który do prostych rzeczy (usuwanie fragmentów dokumentu, przenoszenie w inne miejsce, niewielkie dopiski) nadawał się nieźle, ale jakiekolwiek poważniejsze przeróbki to była męka, no a w dodatku każdorazowe użycie tego narzędzia powodowało, że mój "Charakter" na osi Praworządny-Chaotyczny przesuwał się delikatnie w stronę tego ostatniego - mam nadzieję, że rozumiecie, co mam na myśli. :sarkazm
Nie mogąc tego znieść, :p szukałem innych rozwiązań, jak np. konwertery PDF na formaty łatwiej edytowalne. Poza autorskimi rozwiązaniami ABBYY, których niestety nie miałem okazji użytkować poza okresem próbnym, przetestowałem kilka innych konwerterów; najlepsze wrażenie zrobiły na mnie produkty: Aiseesoft PDF COnverter Ultimate i - ostatnio - Tipard PDF Converter Platinum. Obydwa są niemal identyczne i wykorzystują najlepszy dostępny silnik: ABBYY (wprawdzie nie ten najnowszy, ale też całkiem świeży, bo ten sam co FineReader 11), stąd dobre rezultaty konwersji są jak najbardziej zrozumiałe.
Dobre efekty - w edycji i konwersji, dla większości plików PDF - daje także niewielki darmowy AbleWord, którego też śmiało mogę polecić, jako że jest to zarazem także przyzwoity edytor tekstu, całkiem dobrze obsługujący różne formaty.
Co do Wondershare, różne opinie są na jego temat: od bardzo pozytywnych do mocno negatywnych i szczerze mówiąc, sam, póki co, nie zaliczam się do wielkich entuzjastów tego rozwiązania.
Niemniej program przydałby się, choćby na jakąś wymiankę. ;) W końcu licencja lifetime za 90$ to nie byle co. spox
Dziękuję bardzo: koledze Andyxa oraz pani Christine z Wondershare - za ten konkurs. :dziękuję

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Witam, edytorów PDF używałęm glównie do tworzenia ulotek w internecie po prostu było to praktyczniejsze i bardziej profesjonalne. Z chęcią przygarnałbym w/w programik gdyz daje on bardzo duzo mozliwosci ;)

wacek_1984

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
49
Świetny konkurs! Dzięki!

Jak to w firmach w Polsce używam "oryginalnego" edytora portable do edycji dokumentacji. Do użytki prywatnego przydaje mi się bardzo rzadko (ot kilka razy poprawiałem jakieś pierdoły w dokumentach) O ile stworzenie pdfa z każdego pliku jest dość proste i do zrobienia przy użyciu darmowego doPDF, to edycja jest już wyższą szkołą jazdy. Przetestowałem kupę pdf online i innych wersji Trialowych. Poużywałem PDFelement kilka dni i uważam że jego możliwości wystarczą mi aż nadto.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Używam od dawna edytorów dla swojego użytku. Najczęściej pracowałem na AbbyFinereader. Głównie do edycji dokumentów i ulotek. Jest to bardzo dobry, rozbudowany program, jednaj na pełną wersję mnie nie stać.
Dlatego cieszę sie, że jest taka możliwość wygrania edytora w powyższym konkursie.
Z Wondershare PDFelement (With OCR) jeszcze nie mam doświadczenia. Ale jeśli go wygram będę z nim na bieżąco :)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Świetny program z wieloma narzędziami , które umożliwiają pracę z plikami w formie PDF , można edytować i konwertować do innych formatów.
Moje doświadczenie z tego typu programami są niewielkie ale zdarzało mi się konwertować pliki PDF do formatu Worda i zapisywać je w tym formacie.

Wondershare PDFelement to bardzo dobry i pożyteczny program , który powinien znaleźć się na każdym kompie :klawik.

Biorę udział w konkursie i :dziękuję za kolejny fajny soft , który można wygrać :)

grr

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
96
I prefer making handwritten notes with text and figures. At times I take a snap from related books/material and add to my notes.

As the notes are handwritten, cleaning up becomes a problem. It will be great help if I win Wondershare PDFelement (With OCR), so that everything can be decoded by OCR and I get editable notes. This will make my life easier, as now at times I have to resort to typing, which is not only time consuming, but also tedious.

Hope to win.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs kończy się jutro,a więc zostało jeszcze ponad 24 godz :)

fukengruven

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
andyxa napisał:
Konkurs kończy się jutro,a więc zostało jeszcze ponad 24 godz :)
jestem czlonkiem zespolu przygotowujacym pewne analizy. trafiaja do mnie prace gotowe do weryfikacji, zapisane w pdfie. dokonuje korekty, uzupelnien, wykreslen - potrzebnym do tego programem umozliwiajacym edycje plikow pdf.
wondershare pdfelement znakomicie spelnia taka role, dlatego jest on dla mnie wlasciwym narzedziem.
dziekuje andyxa za konkurs. udalo mi sie zdazyc na ostania chwile. :ok

dedal

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Dość regularnie jestem zmuszany do ułatwiania sobie życia w pracy i edytowania plików pdf. Korzystam do tego z darmowego programu, który dodaje swój znak wodny do dokumentu. Akurat to mi w niczym nie przeszkadza, większym problemem jest to, że nie zawsze potrafi sprostać moim wymaganiom. Na szczęście w ostatecznym rozrachunku nie jest najgorzej, szczególnie, że jest za free. Z chęcią wezmę udział w konkursie na Wondershare PDFelement i w razie wygranej, ułatwię sobie życie w pracy jeszcze bardziej :jezyk Dziękuje za konkurs

juhuhu

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Korzystałem z wielu programów pdf, głównie wersje trial adobe czy phantom , ostatnio z nitro pdf, wadą nitro pdf jest brak polskiego języka oraz brak konta do kontroli stanu licencji dlatego zdecydowałem się startować w tym konkursie.
A do czego używam - do opracowywania swoich dokumentów pdf - dokumenty mają charakter naukowy.

Biorę udział w konkursie

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Dziękuję za świetny konkurs.
Edytora PDF używam głównie do ofertówek (połączenie grafiki i tekstu). Niestety nie mam funkcji OCR, a to bardzo by się przydała do edycji otrzymanych dokumentów w formacie PDF.

Polecam się pamięci :england

Bronksiak

Wygadany
Reakcje/Polubienia
3
Dzięki za konkurs , korzystałem głównie z soda pdf dołączonego do czasopisma, jednak ten program ma wiele błędów i co chwila coś wyskakuje , albo się zawiesza, do czego używam - głównie do zbierania łączenia i wycinania dokumentów pdf znalezionych w sieci.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs zakończony

Wyniki

84166138731574567753.jpg

Gratulacje dla szczęśliwej czwóreczki

Zgodnie z zasadami konkursu, czekam na na PW z adresem email /24 godz/ w razie braku potwierdzenia nagroda przechodzi na następnego uczestnika

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW
wymagany adres email

ArekS

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Uff, myślałem tydzień temu, że wygrana to formalność, tym bardziej, że jeszcze przez 2 dni moje zgłoszenie było jedyne, :guma a tu taki tłok się zrobił, że... bardzo szczęśliwie się załapałem na lickę - z 4. miejsca. :eek:oooo
Tym większa jednak radość. :yahoo
Gratuluję pozostałej trójce szczęściarzy! :klawik.
Dzięki ogromne: dla Andyxa :dziękuję za jak zwykle sprawne przeprowadzenie konkursu i brak dziwnych ograniczeń - typu: "tylko dla zarejestrowanych przed 1 stycznia 2015" (jak u niektórych). :facepalm

Do góry