chcialbym wygrać ten program bo jest to znakomita ochrona naszego systemu przed róznymi robalami ,kiedys mialem ten sofcik ale skonczyla mi sie licencja ,a nprawde jest to super sofcik.Gdybym wygral bylbym heppy.
Witam jestem posiadaczem Zemana AntiLogger. Do pełnego zestawu przydałby sie niewątpliwie Zemana Anti-malware. Program bardzo lekki i zapewnia ochronę na dobrym poziomie.
Po świętach i taki rarytas się trafia. Cały czas próbowałem wygrać program Hitman Pro /bezskutecznie zresztą/ - nie udawało się.
Tu też /na PZD/ już myślałem, że konkursy na ten rok się wyczerpały - a tu proszę - szansa na wygranie "hiciora".
Z ochroną u mnie kiepsko /KIS na wykończeniu - trzeba pomyśleć o zakupie /. Zemana A-M nie "gryzie się" z KIS-em- to i piszę się do tego konkursu /i to na pewno nie w celach kolekcjonerskich/.
Dzięki ReviewsAntivirus
Witam. Bardzo chcę wygrać konkurs Zemana Anti-malware ponieważ bardzo jest mi potrzebne dodatkowe zabezpieczenie komputera. Wszyscy w domu korzystają z komputera i czasmi antywirus sobie nie radzi, dlatego potrzebny jest skaner na żądanie. Zemana to świetny skaner na żądanie - działa podobnie jak Hitman Pro. Dawno nic nie wygrałem w żadnym konkursie więc byłby to fantastyczny prezent noworoczny. Życzę wszystkim powodzenia i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
-Tu była angielska, bardzo orginalna wersja komentarza ale niestety została usunięta.-
Pozdrawiam organizatora konkursu i wszystkich forumowiczów ;-)
Świetny program bazujący na HitmaniePro.
wielosilnikowy skaner skanujący kilka minut, zachowując przy tym wysoką skutecznosć, to naprawdę coś
A mi się niedługo kończy licka na ten program, więc chętnie go wygram/
Używałem kiedyś Hitman Free.
Chciałbym wygrać ten program ponieważ jest doskonały w swojej klasie - szybki, mały i poręczny i co najważniejsze robi to, do czego został stworzony - czyści kompa ze śmieci
Program jest rewelacyjny i sprawdza się od wielu już lat.
Znam go i nie widzę kompa bez posiadania Zemany Anit-Malware
Obecna licencja nie tak długo i się skończy, przydało by się darmowe doładowanie
abi4 - 1. Napisz komentarz dlaczego chcesz wygrać Zemana Anti-Malware.
2. Startować mogą osoby z ilością postów w dzień zakończenia konkursu przekraczającą 15.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.