Konkurs ! - Zemana Anti-Malware - Giveaway !

Status
Zamknięty.

Andi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Przydałby mi się taki program chroniący przed malware do kompletu z KIS-em.
Dzięki za konkurs! :ok

A

Anonymous

Zygy1980 napisał:
W takim razie chcę rangi kolekcjonera, a nie wygadanego.
@Zygy1980-Ty masz chyba "nieodpowiednie" z zachowania w swoim gimnazjum :szydera strasznie jesteś rozwydrzony :wariat

jerzy601

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
56
chcialbym wygrać ten program bo jest to znakomita ochrona naszego systemu przed róznymi robalami ,kiedys mialem ten sofcik ale skonczyla mi sie licencja ,a nprawde jest to super sofcik.Gdybym wygral bylbym heppy. :suuper

berni42

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Chciałbym wygrać, gdyż kończy mi się licencja mojego anti-malwarea i przydała by mi się skuteczna ochrona jaką zapewnia Zemana Anti-Malware :hippie

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Witam jestem posiadaczem Zemana AntiLogger. Do pełnego zestawu przydałby sie niewątpliwie Zemana Anti-malware. Program bardzo lekki i zapewnia ochronę na dobrym poziomie.

ToGor

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
200
Miasto
Mazowieckie, Polska, Europa, Świat.
Po świętach i taki rarytas się trafia. Cały czas próbowałem wygrać program Hitman Pro /bezskutecznie zresztą/ - nie udawało się. :smutny
Tu też /na PZD/ już myślałem, że konkursy na ten rok się wyczerpały - a tu proszę :eek: - szansa na wygranie "hiciora".
Z ochroną u mnie kiepsko /KIS na wykończeniu - trzeba pomyśleć o zakupie /. Zemana A-M nie "gryzie się" z KIS-em- to i piszę się do tego konkursu /i to na pewno nie w celach kolekcjonerskich/. :dziwak
Dzięki ReviewsAntivirus :ok

A

Anonymous

Witam. Bardzo chcę wygrać konkurs Zemana Anti-malware ponieważ bardzo jest mi potrzebne dodatkowe zabezpieczenie komputera. Wszyscy w domu korzystają z komputera i czasmi antywirus sobie nie radzi, dlatego potrzebny jest skaner na żądanie. Zemana to świetny skaner na żądanie - działa podobnie jak Hitman Pro. Dawno nic nie wygrałem w żadnym konkursie więc byłby to fantastyczny prezent noworoczny. Życzę wszystkim powodzenia i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :ok

-Tu była angielska, bardzo orginalna wersja komentarza ale niestety została usunięta.-

Pozdrawiam organizatora konkursu i wszystkich forumowiczów ;-)

kamil10506

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Świetny program bazujący na HitmaniePro.
wielosilnikowy skaner skanujący kilka minut, zachowując przy tym wysoką skutecznosć, to naprawdę coś :)
A mi się niedługo kończy licka na ten program, więc chętnie go wygram/

pajky

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Używałem kiedyś Hitman Free.
Chciałbym wygrać ten program ponieważ jest doskonały w swojej klasie - szybki, mały i poręczny i co najważniejsze robi to, do czego został stworzony - czyści kompa ze śmieci :)

Bodzio52

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam
Na różnych forach spotkałem wiele opinii, bardzo pozytywnych. Czas więc by zabezpieczyć PC
tak dobrze ocenianym programem.

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Dobry to program jak i konkurs.

Program jest rewelacyjny i sprawdza się od wielu już lat.
Znam go i nie widzę kompa bez posiadania Zemany Anit-Malware
Obecna licencja nie tak długo i się skończy, przydało by się darmowe doładowanie ;)

A

Anonymous

Do losowania nie wliczyłem użytkowników:
  • Zygy1980 - 4. W konkursie nie mogą startować kolekcjonerzy licencji.
  • wab - 1. Napisz komentarz dlaczego chcesz wygrać Zemana Anti-Malware.
  • abi4 - 1. Napisz komentarz dlaczego chcesz wygrać Zemana Anti-Malware.
    2. Startować mogą osoby z ilością postów w dzień zakończenia konkursu przekraczającą 15.
  • remmak - 1. Napisz komentarz dlaczego chcesz wygrać Zemana Anti-Malware.
  • Bodzio52 - 2. Startować mogą osoby z ilością postów w dzień zakończenia konkursu przekraczającą 15.

Wyniki:

obraz2.png

Wygrał ugedej77!

Licencję wyślę w ciągu 15 minut na PW.

A

Anonymous

Dzięki za wspaniały konkurs i cieszę się, że wygrałem. Pozdrowienia dla organizatora konkursu i wszystkich uczestników.

Status
Zamknięty.
Do góry