Konkurs - ZIPMAGIC

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Do wygrania 5 licencji lifetime ZIP MAGIC 16.1 .Licencje na konkurs otrzymałem od Simon King z Zip Magic,któremu bardzo dziękuję.

icon01.jpg

Zwiększenie pamięci dyskowej za pomocą jednego kliknięcia, gdy system Windows wciąż działa - idealny do kompresji serwerów zdalnych. LZS85 ma na celu zapewnienie lepszej kompresji na komputerach z systemem operacyjnym Windows 10 / Server 2016, a LZS80 pełni obsługuje starsze wersje systemu Windows (łącznie z XP).

Wprowadź ekskluzywny tryb kompresji bezpośrednio z menu startowego komputera PC, bez użycia zewnętrznego urządzenia USB. LZS90 osiąga stopień sprężania 2,4: 1 na czystym 64-bitowym systemie Windows instalację 10, co oznacza 128 GB SSD działa jak daleko bardziej przestronne 307 GB SSD!

strona programu
http://zipmagic.co/index.html

własny opis
http://programyzadarmo.net.pl/opisy-programow-wykonane-przez-forumowiczow-f46/zip-magic-t28168.html

Zasady konkursu
1. Napisz komentarz ,dlaczego do Ciebie ma trafić ZIP MAGIC
2. Komentarz w języku ojczystym
3. W konkursie mogą brać użytkownicy zarejestrowani przed ogłoszeniem konkursu
4. Zakończenie konkursu 01.07.2016 godz.22

Osoby które otrzymają licencje, zostaną wylosowane poprzez portal random
i będą miały 24 godziny na potwierdzenie wygranej na PW
ps
wymagane dane
Imię, nazwisko, adres email

extern.int

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
3
Cierpię na bezustanny brak wolnego miejsca na dysku i ciągle muszę kasować stare nieużywane pliki. Później się okazuje, że niestety skasowałem coś cennego. Ostatnio też zaczyna brakować mi miejsca na zewnętrznym dysku do kopii zapasowych. Zwykłe tworzenie skompresowanych archiwów jest niewygodne. Ten program mógłby mi pomóc rozwiązać te problemy.

tarekma7

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
347
Thanks a lot for the giveaway. The program is very good. It achieves the highest level of compression that can be undone at any time, doubles disc space available that 's especially useful with windows 10. In addition it offers an Outlook Add-In which integrates with every version of Microsoft(R) Outlook(TM) to auto-magically compress your email attachments when you click the "Send" button. Also you can encrypt your attached file. The program integrates with explorer and offers a very useful right click menu that will make your mission easy.

gdant

Świeżak
Reakcje/Polubienia
16
Needed a archiving tool to compress the space.
I like the on boot disk compression that can approx double the boot disk capaacity with encryption support and best LZS90 algorithm...
Thanks for the giveaway

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Dzięki andyxa :ok za konkurs i panu Simonowi Kingowi za licencje. :dziękuję
Program oferujący możliwość skompresowania partycji systemowej to coś zdecydowanie dla mnie. System rozrósł mi się trochę, a nie mogę za bardzo powiększyć partycji C, z uwagi na fakt, że pierwsze pełne obrazy partycji systemowej (mogą mi się jeszcze przydać) robiłem w programie, który nie przywróciłby ich właśnie z uwagi na zmianę rozmiaru partycji. Do tego przemawiają do mnie reklamowane przez twórcę możliwości programu. :)
EbrXItb.png

Proszę mnie liczyć... :)

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Dziękuję koledze Andyxa za super konkurs :)
Z uwagi na fakt im posiadam dysk ssd, na którym system strasznie się rozrasta a miejsca niestety ubywa, postanowiłem wziąć udział w konkursie.
ZipMagic oferuje bardzo wysoki stopień kompresji a przy tym doskonale integruje się powłoka systemową dlatego warto o niego powalczyć.

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thank you for this opportunity.

Heard a lot good about this tool but never had an opportunity to use it. I would like to win a license to this application, so that i can use it to it's full potential.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Posiadam tablet z windowsem na ktorym przegladam wizualizacje i projekty w pracy.Niestety ciagle brakuje mi miejsca wiec program do kompresji bylby dla mnie idealny.Z checia wezme udzial w konkursie.

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the giveaway!
ZipMagic offers a very high degree of compression and it is able to make changes in documents without unzipping them as well as moving sub-directories to other directories. That's why I like to win this tool to test it.

Changkya

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Thanks for the giveaway.

I want to win the ZIP Magic license as it is one of the best and full of potential zipping tool and have a very good degree of compression.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs zakończony

Wyniki

sfywYfC.jpg

Pierwsza piąteczka ma 24 godz na potwierdzenie wygranej na PW
ps
wymagane dane
Imię, nazwisko, adres email