KONKURS !!! ZOOM PLAYER MAX 12 !!!

jawy1962

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Zoom Player był moim pierwszym programem, który pozyskałem w wersji promocyjnej (PRO), dzięki forum - programy za darmo. Niestety jest zawsze na rok.
Moim zdaniem najlepszy odtwarzacz z jakich korzystałem.
Dzięki za zorganizowanie konkursu.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54995
Na wstępie dzięki andyxa za konkursik , obecnie używam Zoom Player - Giveaway 10
jedyna wada z tych promocji jest ponowna instalacja ,jeśli chcemy postawić system od nowa ,wtedy tracimy licencję i dlatego chciałbym wygrać Zoom Player Max 12 ,żeby w razie nowej instalacji systemu - nie mieć takich kłopotów ,jeszcze raz dzięki !!!!

slawus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym ten program, bo zwyczajnie nie mam w moim komputerze tego typu programu (nie licząc systemowego…). Można powiedzieć, że w końcu dojrzałem do tego, żeby mieć w komputerze odtwarzacz z prawdziwego zdarzenia, a że staram się mieć produkty z górnej półki, to liczę na to szczęście, że będę posiadaczem Zoom Player'a. Wiem, że ten program może więcej niż tylko odtwarzać filmy i to mnie także zachęciło do tego konkursu. Dziękuję za konkurs i czekam na inne …

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Na wstępie dziękuję za kolejny zorganizowany konkurs :dziękuję . Korzystam z tego programu z promocji . Aż grzech nie brać udziału w konkursie . Program wszystko w sobie ma , odtwarza każdy plik . Do tego nasz rodzimy język . Proszę liczyć mnie w konkursie . Wszystkim życzę powodzenia .

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Dziękuję za zorganizowanie konkursu na ten program.
Wysokiej jakości odtwarzacz filmów (i nie tylko) na PC bardzo by się przydał, tym bardziej, że nie miałam szczęścia w konkursach na tego typu odtwarzacze, np. PowerDVD.

CiociaSamoDobro

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Bardzo rozbudowany program do obslugi multimediow dla komputera. Tez chce miec na swoim komputerze cos tak wpspanialego jak Zoom Player Max z jego wszyskimi rozbudowanymi funkcjami. Bardzo jestem wdzieczna za ten konkurs.

alberto

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
217
Chciałbym, aby do mnie trafiła licencja na ten świetny program jakim jest ZOOM PLAYER MAX 12. Z pewnością nie będę zawiedziony, jesli jest tak dobry jak jegoopis.
Dziękuję za konkurs!

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Konkurs zakończony

Wyniki

fvbhu2z.jpg

Meinpost - zarejestrowany po ogłoszeniu konkursu

Ircus, decimus , sterchin

Na potwierdzenie macie 48, godz, PW z danymi
imię , email

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Dzięki i gratulacje dla innych zwycięzców :)

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54995
Dzięki i gratki dla pozostałych zwycięzców!!

Do góry