Konkursy ! / Giveaway ! eM Client PRO

Status
Zamknięty.

CiociaSamoDobro

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Prosty program pocztowy jakim jest eM Client pozowli mi na zapanowanie nad moja poczta. Do tej pory loguje sie na kazde konto z osobna. Przy 2 kontach to jeszcze nie problem, ale przy 4 to juz jest gorzej. Ma ladny wyglad i wyglada na to, ze da sie go skonfigurowac do wlasnych potrzeb.
Dziekuje za konkurs!

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Thanks guardian for great contest. :dziękuję :ok
To świetny program pocztowy z przejrzystym, intuicyjnym interfejsem, wbudowanym kalendarzem i listą rzeczy do wykonania. Doceniam też fakt, że można go zintegrować ze Skype'em, obsługuje protokoły IMAP, POP3, SMTP, AirSync, ma możliwość wysyłania zaszyfrowanych wiadomości w standardzie S/MIME. Niestety posiadam więcej kont pocztowych niż 2, dlatego interesuje mnie jedynie wersja PRO. Powodzenia dla pozostałych uczestników. :friends

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44550
Miasto
Gdzieś w Polsce
Ja również dziękuję Ci guardian za konkurs.
Mam, ten program od kilku miesięcy i spodobał mi się, jest naprawdę dobry. Ogarnia po kilka naszych kont. Do tego kalendarz i przydatny organizer. Licka przyda mi się na nowy lapek, by rozdzielić pocztę i nie ganiać manualnie po wszystkich kontach. :klawik.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Bardzo dobry klient pocztowy. Testowałem go kiedyś i przypadł mi do gustu. Coś jak Thunderbird, tylko że dużo szybszy. Jest prosty w obsłudze i bez zbędnych bajerów a do tego pełna synchronizacja z Gmailem. Chciałbym go wygrać, ponieważ mam kilka kont email a w wersji Pro można korzystać z ich nieograniczonej ilości.
Thanks guardian :piwko

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53075
Witam i dzięki za konkurs, obecnie używam eM Cliient w wersji free,ale niestety program ogranicza do dwóch kont i to jest jego wada i dla tego chciałbym wygrać tego klienta poczty w wersji Pro ..pozdrawiam ..

vitio

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
119
Zgłaszam się do konkursu, gdyż to naprawdę świetnie zrobiony program pocztowy. Można w nim zarządzać również swoim kalendarzem i zaplanowanymi zadaniami. Niestety, limit darmowej wersji do 2 kont bywa zbyt dużym ograniczeniem. Długo szukałem odpowiedniego programu pocztowe i ten wydaje mi się najlepszy.
Dziękuję za konkurs :)

HrabiaDracula

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Miasto
z klawiatury
Witam przydałbym mi się program do obsługi kilku kont. Póki co jadę na starej wersji TheBat. Chciałbym przerzucić się na coś nowego. Dziękuje za konkurs

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
only a bit under a day to go so :co jest? are you procrastinating for ??

get your entry in now !! !! before its too late :k......

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Posiadam kilka kont pocztowych i ciężko jest codziennie sprawdzać wszystkie po kolei. EM Client PRO bardzo by mi to ułatwił. Dawniej korzystałem z wersji promocyjnej The Bata (wersja eng.), ale po reinstalce systemu utraciłem możliwość korzystanie z niego.
Dziękuję za konkurs :dziękuję

fukengruven

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
posiadam wersje domowa, ale ze mam wiecej niz 2 konta pocztowe, zglaszam sie do konkursu. wersja pro bylaby jak znalazl.
interfejs przejrzysty, progs jest b. szybki, znaczy mam nadzieje ze ciagle bedzie, gdy przybedzie mu kolejnych kont pocztowych.
dzieki guardian za konkurs. jutro sie okaze czy wersja pro bedzie moja.

william1955

Świeżak
Reakcje/Polubienia
10
Mam kilka kont pocztowych i sprawna ich obsługa jest dla mnie sprawą bardzo ważną.
Dlatego, jestem bardzo zainteresowany uczestnictwem (a może i wygraną) w tym konkursie.

guardian

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Miasto
Cyber Space
COMPETITION closed

if I do not receive your PM within specified timeframe your win will be forfeited .. non negotiable
You will only receive a PM from me containing your license key once and only if you have claimed your prize within specified timeframe
the developer requires your email address to set up your account so please winners PM these to me on your reply.

XeMlUI5.png

big THANK YOU to all members who took part in this awesome software giveaway

sorry if you were not a lucky winner :facepalm but all is not lost as we have many more great giveaways coming soon for our PZD loyal members

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
kurcze 6 miejsce, może ktoś ze zwycięzców nie zgłosi się... :)
gratulacje dla wygranych

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Thank you again for this wonderful contest and congratulations to the other winners win :hura

Status
Zamknięty.
Do góry