Konkursy ! / Giveaways RogueKiller Premium

Status
Zamknięty.

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thanks for the giveaway.

Roguekiller helps to detect system vulnerabilities, scan & remove trojans and viruses etc...
Light on system resources, Easy to use, Nice GUI, etc... are some of the advantages.
It will add as an extra layer of security for your system by detecting and eleminating threats.
Portable version is an advantage of using Roguekiller as you don't need to make any changes to your system's registry.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30608
Miasto
Trololololo
Ok, więc też się zapiszę.RougeKiller to taki trochę mniej znany program do zwalczania złośliwego oprogramowania, mniej znany co nie znaczy gorszy bo program potrafi wyłapać tyle samo a nawet więcej zagrożeń co Zemana Antimalware czy HitmanPro i w dodatku co jest bardzo ważne, są to prawdziwe zagrożenia.Z własnych doświadczeń wiem że dobrze rozreklamowana Zemana potrafi bardzo dużo plików źle sklasyfikować twierdząc że to wirus a wcale wirusem nie jest, Zemana szczególnie lubi klasyfikować nowe i mało znane programy jako wirusy.

RougeKiller nie sypie tak fałszywymi alarmami i ma dobrą detekcję złośliwego oprogramowania więc startuję.

Dzięki i powodzenia wszystkim
:francuz

Jarom

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1230
RougeKiller jest programem z dobrze przemyślanym interfejsem który w wersji premium daje możliwość wyłączenia modułów skanowania, z których podczas tej czynności nie chcemy skorzystać. Po przeprowadzanym skanowaniu RougeKiller pokazuje wyniki skanowania z podziałem na trzy typy zagrożeń, od tej potencjalnie niechcianych, poprzez potencjalne złośliwe lub niepożądane a kończąc na tych, które program klasyfikuje jako wysokie ryzyko zagrożenia. Jednak ostatecznie to użytkownik weryfikując wyświetlone wyniki skanowania, decyduje co chce usunąć. Również po samym procesie usuwania zostaje wyświetlony ekran z wynikami dając możliwość sprawdzenia, czy wszystkie wskazane zadania zostały wykonane. Bywa, że aby całość zakończyła się sukcesem, program wymaga ponownego uruchomienia komputera. Ważną osobiście dla mnie zwłaszcza w przypadku tego typu programów, jest również możliwość przeglądania raportów które program automatycznie generuje.

Myślę, że to wystarczające powody, dla których piszę się na tego Rogatego Killera. :)

Dzięki.

3

3e6-16hn

Thank you very much for this giveaway! I would like to win a license for this software because I want to use it as a secondary protection for my PC. Rogue Killer is reputable malware and rootkit remover and with this lifetime license I would be happy if I win:)

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
Dzięki za organizację konkursu i sponsorowi za licencję.
To i ja spróbuję szczęścia,jeśli nie jest za późno.
Program ma dobre recenzje i dużą wykrywalność, sypie mało false positive,
nie jest skomplikowany , a licencja lifetime dodaje tylko uok temu konkursowi.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30608
Miasto
Trololololo
Gratulacje dla wygranych i dzięki :dziękuę

Askanag

Bardzo aktywny
Fąfel