Status
Zamknięty.
3

3e6-16hn

Thank you very much for this giveaway. I would like to win a license for Snaplitics Plus because I want to make my own website. With the help of Snaplitics Plus I can make and maintain my website using its drag and drop editing, and my site can be easily access using any mobile phones because it also supports mobile responsive website.

Here is my comment on there page and share of the giveaway link.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12391
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Dziękuję za konkurs. :dziękuę

Od czasu jego ogłoszenie testuję tę usługę i jestem nią mile zaskoczony. Sama budowa story jest prosta - dodawanie nowych bloków i sekcji, wstawianie takich elementów jak mapy googla czy formularzy kontaktowych nie sprawia żadnych problemów i co najważniejsze formularze działają bardzo dobrze co jest dla mnie szczególnie ważne. Podczepiłem do Snaplitics swoją stronę i nie miałem z nią żadnych problemów. W konkurencyjnych rozwiązaniach często po kilkukrotnej edycji wszystko się sypało i pracę trzeba było rozpoczynać od nowa a w tym przypadku czegoś takiego nie było. Dobra optymalizacja i hosting od producenta świetnie uzupełniają wszystko i tak naprawdę o nic więcej nie musimy się martwić.

Z chęcią startuję w konkursie i jeśli wygram to z pewnością będę regularnie korzystał z tego rozwiązania. Na pewno też polecę Snaplitics każdemu kto będzie szukał tego typu usługi.

Powodzenia dla startujących :francuz

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
53367
Na początku chciałem podziękować za konkursik !!
Programu nie znam ,także nie mogę wypowiedzieć o nim za wiele ,ale czytając posty powyżej ,jak i opis na stronie .
Jak widać z opisu program jest łatwiutki w tworzeniu stron i przede wszystkim licencja Lifetime i drugi plus
to hosting dożywotni !!
Dlatego biorę udział w konkursie :dziękuę

Jarom

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1230
Na wstępie podziękowania za ten konkurs zarówno dla jednego z pomysłodawców tego projektu którym jest Mykola Bashlakov jak i dla organizatora samego konkursu czyli @angellomichel387

Snaplitics
tak naprawdę to nie program ale zestaw narzędzi dzięki którym w prosty sposób można tworzyć profesjonale strony internetowe. Można też oczywiście zmodernizować już istniejące strony zmieniając ich funkcjonowanie i przestarzały wygląd.
Ponieważ już od jakiegoś czasu poszukuję odpowiedniego rozwiązania dla siebie z pomocą którego będę mógł pracować nad własnym projektem, a Snaplitics zapewnia niezawodną, zaawansowaną alternatywę dla bardzo ograniczonych narzędzi do tworzenia witryn internetowych, również pragnę wziąć udział w tym konkursie.

Ostatnia edycja:

dedal

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Jak się nie ma wymaganych umiejętności do stworzeni sobie strony internetowej to trzeba się posiłkować takimi programami. Nie mam zbyt dużych wymagań w tym względzie, a program wydaje się być intuicyjny. Co mnie interesuje to szybkie tworzenie czytelnych i funkcjonalnych stron. Ten program wydaje się spełniać moje założenia. Dzięki za konkurs .

Ostatnia edycja:

scot

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
91
Thanks for the giveaway.

Snaplitics is quite resourceful for an individual & easy to use and the help of a website developer is not required any more. They provide you with the tools, resources and guidance that you need to get started, when you start with it for the first time. It is very resourceful and has all the required tools for website building, website editing, managing, promoting, monetisation, individual visitor tracking , etc...

Snaplitics will help me to update my website with required changes.

facebook:
1) post:
2) liked on facebook.

twitter:
1) tweet:
2) following on twitter.

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
165
Thanks for the Giveaway!
Snaplitics Plus is a powerful website builder with many professional templates and performance optimization tools that can help you gain better profits and capable of producing appropriate designs for your business.
Like welcome page link on
:

Twitter comments links on
:

B

Best_Trader

Thank you for this giveaway. I want to win the license because I like web coding and building blogs for my friends. So using this software, I can help them more skillfully and look forward to build mine, too, one day.

My comment on Snaplitics FB page:-

My FB share:-

Thanks again :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30010
Miasto
Trololololo
Ale klawo, dzięki i gratulacje :francuz