KooRaRoo Media za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30871
Miasto
Trololololo
KooRaRoo Media to serwer DLNA i organizator multimedialny, który umożliwia strumieniowe przesyłanie swoich filmów, zdjęć i muzyki do wszystkich urządzeń DLNA w sieci domowej, w tym telewizorów, odtwarzaczy BluRay, kina domowego, inteligentnych dedykowanych odtwarzaczy multimedialnych, konsoli do gier takich jak PS3 i XBox360, tabletów i smartfonów.

KooRaRoo Media automatycznie konwertuje pliki, które nie są zgodne z urządzeniem, na podstawie profili które zostały dopasowane do konkretnego urządzenia. Program posiada również moduł kontroli rodzicielskiej w celu ograniczenia mediów dostarczanych do niektórych urządzeń, możemy np: wykluczyć pliki i foldery dla wybranych urządzeń.

KooRaRoo Media pozwoli przesyłać wideo, zdjęcia i muzykę do urządzeń podłączonych do sieci domowej.Nie musisz martwić się o formaty plików i kodeki, jeśli plik nie jest zgodny z urządzeniem to KooRaRoo Meida automatycznie przekonwertuje go dla Ciebie.
http://programyzadarmo.net.pl/kooraroo-media-za-darmo/

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Emmersie Emmersie przybądź tu i wykonaj magiczną instalkę gdyż program zacny z opisu i przydatny w moim domu :klawik. :dziwak
a tak na marginesie mam pytanie ....aby strumieniować w domowej sieci multimedia do urządzeń DLNA ( mam ich chyba z 8 ) bez używania kompka to potrzebny będzie NAS z serwerem DLNA podpięty pod router ??
Czy na zwykłym NAS`ie da radę postawić serwer DLNA czy musi on już być wbudowany ??
Obecnie mam parę tera w dyskach zewnętrznych podpiętych pod router ale transfery po usb nie powalają
Na kompku używałem PS3 Media Server ( dekoduje w locie , czyta napisy ale strasznie zasobożerny ) TVersity ( lekki szybki ale tylko przesyła nie konwertuje )
Czy taki NAS

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
byłby OK ??

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
tak, to prawda, magia w tym wypadku wydaje się zbędna, chyba, że ktoś ma spolszczenie wówczas magicznie można wszystko scalić do kupy...

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Zainstalowałem i programik w porównaniu z poprzednikami o niebo lepszy ( lekki , szybki , łatwy w konfiguracji ) lecz za krótko go używam żeby powiedzieć coś więcej.....co jednak nie zmienia faktu że zapowiada się dobrze

Pioter12

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Program działał 2 dni, potem sie zawiesił a po ponownym uruchomieniu komunikat:
Failed to populate main window. Wielka szkoda, bo fajny jest. Prosze o pomoc w tej kwestii. Pozdrowionka

Do góry