- Reakcje/Polubienia
- 71
który mój post wskazuje że tego się domagam ?? Wrzuciłem tylko info o tym jak obecnie sytuacja wygląda na świecie i Europie , za to Ty już chyba dawno założyłeś ligę antyżydowskąNie bardzo rozumiem Legionisto do czego pijesz ?? Mamy tu na Forum założyć : Ligę Anty-Arabską i domagać się wygonienia ich z Europy czy tępienia ?
Nie byłbym tego taki pewny .....judaizm .islam i chrześcijaństwo maja wspólne korzenie i pierwsze święte księgi miały podobne radykalne zapisy ( z tym że w chrześcijaństwie w późniejszym czasie nazwano je apokryfami i usunięto je z głównego kanonu wiary....miały po prostu niewygodną treść ) W wiekach średnich członkowie tych 3 religii traktowali innowierców w podobny sposób ...miecz i do przodu za wiarę Obecnie mamy 21wiek chrześcijaństwo po części się ucywilizowało , judaizm też jako tako się ucywilizował ...a islam ...nadal pozostał w wiekach średnich kiedy to rządził radykalizm i ekstremizm i nadal wojuje z innowiercamiKula w płot Legionisto....
Ooooo doktorze HornetTo mi wygląda na : Zespół stresu pourazowegoremool napisał(a):Efekty radykalnego islamu widziałem na własne oczy ( ładunki wybuchowe podkładane pod szkoły zatrzymywanie autobusów i obcinanie głów wszystkim nie wyznającym islam , ostrzeliwanie budynków i dzielnic zamieszkałych przez " niewiernych " jednym słowem bestialstwo i okrucieństwo wywołane czasem z byle powodu Nie wiem czy ktoś z Was był w kraju typowo muzułmańskim (kilka razy miałem to szczęście ) nie wiem czy wiecie jak tam traktuje się wyznawców nie islamu? ,wiecie jak tam traktuje się kobiety ? widzieliście tłum rozwścieczonych ludzi palących wszystko na swojej drodze i dokonujących mordów ...![]()