Która przeglądarka lepsza?

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Jak myślicie? Co mam wybrać? Google Chrome, czy też Comodo Dragon? Coś ostatnio z Chrome u mnie źle się dziej. Przeglądarka sama się gasi, zacina się, strony się nie ładują. Czyściłem historie przeglądania ale nie pomogło. Nawet na nowo zainstalowałem. NIC. Może się użytkownicy Dragona wypowiedzą, czy warto. No i mam jeszcze jedno pytanie. Dragon jest robiony na bazie Chrome, a więc w wersji 18 będzie miał renderowaniem 3D?

Łukash

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
z Chromopodobnych mogę polecić SRWare Iron ;) - stabilna ,ma renderowanie 3D ,rozszerzenia Chroma działają ,aktualizowana ,portable ,ma wycięte podglądacze Chromowe.
Tu masz zestawienie Chrom vs SRWawre Iron :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
A w ogóle to polecam Opere :)

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
No cóż jeżeli masz problem z Google Chrome spróbuj Dragona miałem go kilka miesięcy i jest bardzo podobny do Google Chrome i podobno bardziej bezpieczny , podczas instalacji proponuje tobie swoje DNS ja je odznaczyłem , co prawda przeglądarka idzie przez ich DNS jest bardziej bezpieczna ale też i zwalnia a ponadto może to powodować konflikt z posiadanymi przez ciebie programami zabezpieczającymi . Kolejna sprawa to ta że nie wszystkie dodatki , które działają na Google Chrome , chodzą z Dragonem co do tego 3 D masz rację w nowej odsłonie tak ma być , ale czy będziesz z tego korzystał i jeszcze jedno pewne rzeczy , które są w Google Chrome po prawej stronie w Dragonie są po lewej , troszkę to stresuje i trzeba się przestawić , moim zdaniem Google Chrome jest jednak bardziej funkcjonalna i samowystarczalna .

:)

Do góry