Ponieważ Hard Disk informuje mnie o uszkodzeniach na dysku,zamierzam zakupić dysk jednej z firm i nie wiem który.Mam na uwadze Segate i WD.Który wybrać? Dysk do laptopa Samsung RV510
WD czy Toshiba ?Ja z tych dwóch wybrałbym jakiś dobry WD. Zamiast Seagate prędzej brałbym coś od Toshiby.
Ponieważ Hard Disk informuje mnie o uszkodzeniach na dysku,zamierzam zakupić dysk jednej z firm i nie wiem który.Mam na uwadze Segate i WD.Który wybrać? Dysk do laptopa Samsung RV510
Ja z tych dwóch wybrałbym jakiś dobry WD. Zamiast Seagate prędzej brałbym coś od Toshiby.
No tak. Zapomniałem o tym szczególe, a jeszcze całkiem niedawno szukając dysku dla siebie czytałem na ten temat.Toshiba korzysta z dysków WD więc wybór pomiędzy WD a Toshibą jest trudny![]()
Ja do blaszaka wybrałem dysk Toshiba ale tylko dlatego, że cena była sporo niższa.WD czy Toshiba ?
Mam dyski obu firm i jak dla mnie różnica jest tylko taka ,że seagate jest ciut szybszy w testach typu DiskMark ,ale za to wd jest chyba cichsze w pracy.Jaka pojemność? Jak nie chcesz przepłacać i wystarczy 500 gb i chcesz się zmieścić w 100zł za nowy to daj znać na pw podeśle info.Ponieważ Hard Disk informuje mnie o uszkodzeniach na dysku,zamierzam zakupić dysk jednej z firm i nie wiem który.Mam na uwadze Segate i WD.Który wybrać? Dysk do laptopa Samsung RV510