kupno przedpremierowego odcinka na platformie Ipla

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Dobry wieczór, czy ktoś z Was może wie, jak na platformie ipla zakupić jeden odcinek dowolnego serialu?
Przykładowo:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Wiem, że można kupić cały pakiet seriale i wtedy można oglądać przedpremierowe odcinki, ale nie o to mi chodzi, bo ja chciałabym wykupić dostęp do tego jednego odcinka, ale niestety nie mogę dojść do tego jak to zrobić dlatego proszę Was o pomoc i z góry bardzo dziękuję

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Ola, a nie możesz po prostu wejść w ten odcinek? Ipla wtedy prosi po prostu o wysłanie SMSa / zrobienie przelewu i otrzymany kod aktywujesz na ten jeden serial...
Przynajmniej w aplikacji tak to wygląda. Na stronie nie oglądałem płatnych materiałów jeszcze.

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Pomysł Horneta też bym poparł, z tym, że jeszcze dodał Chomika.
Ale jeśli szukasz tego konkretnego odcinka, to i na stronie jest to możliwe, sprawdziłem teraz, po wejściu w odtwarzanie, powinno Cię przerzucić na taką stronę, gdzie można kupić (zakładka jest nad płatnością) jeden odcinek na 24 godziny:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

pkolasa napisał:
Ola, a nie możesz po prostu wejść w ten odcinek? Ipla wtedy prosi po prostu o wysłanie SMSa / zrobienie przelewu i otrzymany kod aktywujesz na ten jeden serial...
Przynajmniej w aplikacji tak to wygląda. Na stronie nie oglądałem płatnych materiałów jeszcze.

Ojj :zawsty czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze. Dziękuję Ci

Hornet napisał:
Olcia-a nie lepiej zakupić na Peb.pl a nie bawić się z Ipla-ą :zawsty ?

W sumie masz rację ;))

Status
Zamknięty.
Do góry