AudioVideo Leawo Blu-ray Player za darmo!

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
playera można zgarnąć przez najbliższe 72h

Leawo Blu-ray Player to prosty w obsłudze i wielofunkcyjny odtwarzacz multimedialny, pozwalający na odtwarzanie multimediów w najwyższej jakości.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

wlodeusz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
7
Miasto
Warmia i Mazury
Używam i Leawo i Aurorę. Ta druga, jakoś lepiej mi odpowiada. Łatwiejsza w konfiguracji. Przyjaźniejsza?... :jezyk

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
41830
Miasto
Gdzieś w Polsce
blu-ray-player1230.jpg
Leawo Blu-ray Player

Leawo Blu-ray Player to nowoczesny odtwarzacz multimedialny, oferujący możliwość płynnego odtwarzania filmów w najwyższej jakości HD lub Blu-ray. Jest programem wielofunkcyjnym i co najważniejsze – niezwykle wygodnym w użytkowaniu.
Obsługuje niemal wszystkie formaty multimedialne, w tym między innymi AVI , MPEG, WMV , MP4 , FLV , RM , MOV , XviD, 3GP, HD MP4, HD AVI , HD MOV, HD TS , HD TRP , HD VOB , MPG HD , HD WMV, HD ASF itp. Idealnie nadaje się do odtwarzania filmów SD, HD oraz w Blu-ray. Oprócz tego umożliwia zupełnie za darmo odtwarzanie materiałów wideo na płytach DVD oraz plików IFO. Odczytuje płyty DVD pochodzace z różnych regionów.
W programie zaimplementowano nowoczesny interfejs z wygodną nawigacją i zarządzaniem odtwarzanego materiału wideo. Użytkownicy mogą łatwo i szybko przeglądać i odtwarzać treści umieszczone na płytach DVD i Blu-ray,a także włączać dodatkowe napisy oraz ustawiać odpowiednią ścieżkę dźwiękową do filmu. Leawo Blu-ray Player obsługuje niemal wszystkie najważniejsze formaty kodowania dźwięku - Dolby, DTS, AAC, TrueHD czy DTS-HD.
instalki.pl

Leawo Blu-ray Player 1.4.0.47 (for Win and Mac) na GAOTD

Leawo Blu-ray Player na BitsDuJour

mrdark

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Przetestowałem program na 2 filmach DVD, które niedawno kupiłem.

Thor -> nie był w stanie uruchomić płytki, tylko od razu wyrzucał błąd.
Elizjum -> w końcu uruchomił film, choć miał spore problemy z wystartowaniem (przelatywał licznik czasu, a na ekranie nic się nie działo)

Jeśli tak kiepsko sobie radzi Z DVD, to co będzie z Blu-ray...

Oba filmy działają pod MPC.

BURY71

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
U mnie podobnie -,, Nieprawidłowy kod maszynowy.Kod rejestracyjny został zarejestrowany !,,

makaew

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
ja mam rownież też sam komunikat - Nieprawidłowy kod maszynowy.Kod rejestracyjny został zarejestrowany

BURY71

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Serial na MAC- a. Szkoda,ponieważ z ostatniej promocji u mnie nie przyjęło klucza [16 02 2014].

Do góry