LikeNEWPC za darmo

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
LikeNEWPC

a179890cd40d341d089a4ed1de27d8e9.png

LikeNEWPC automatically fixes Disabled, Infected and Slow Windows Computers!
LikeNEWPC to ciekawy program który okaże się przydatny gdy nasz system działa powoli lub ulegnie awarii.Program automatycznie rozwiązuje problemy i przywraca nasz system do stanu używalności oraz poprawia parametry jego działania.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Pobieramy:

S

spamtrash

Mnie do tego programu zraziła jedna rzecz... chyba literówka TFURCUFF. Nie mam nic przeciwko Rosji czy Rosjanom (spędziłem 2lata na Syberii, używam na codzień Dr Web i Kasperskyego, oraz parę innych narzędzi).
Co mnie zraża?
Otóż, przy wypalaniu jednej z poprzednich wersji LiveCD, i próbie użycia jej na Win 10 wyświetliło mi komunikat błędu: "only runs on win xp, vista, 7. _ & 10 coming soon".
Firma ma Inc w nazwie, Co (Kolorado) w adresie na stronie, a komunikat jako żywo wklepany z ROSYJSKOJEZYCZNEJ klawiatury, gdzie "shift 8" daje _ ... и теперь не знаю, это более страшно или более смешно? :)
No dobra, może mają rosyjskiego kodera który się grzebnął przy pisaniu aplikacji, ja tam się nie czepiam, ale żeby używać coś co do naprawy potrzebuje do 12 godzin, kiedy recovery zrobię w 3-4, to lekka przesada ;)

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4515
Miasto
Gdynia Orłowo
ssl111 napisał:
Mała "ciekawostka"

spamtrash napisał:
... przy wypalaniu jednej z poprzednich wersji LiveCD, i próbie użycia jej na Win 10 wyświetliło mi komunikat błędu: "only runs on win xp, vista, 7. _ & 10 coming soon".
... komunikat jako żywo wklepany z ROSYJSKOJEZYCZNEJ klawiatury, gdzie "shift 8" daje _ ... и теперь не знаю, это более страшно или более смешно? :)

czyli tak czy siak : LikeNEWPC устанавливать как тигра ебать - и страшно, и смешно!

dzięki :piwko

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56077
LikeNEWPC 3.1.0 (1 year license)

Ciekawi mnie jedno. Instalator pobrany z GC jest taki sam jak ze strony producenta. Na Majorgeeks pisze, że program jest freeware, a producent sam udostępnia instalator nie wymagający klucza (można zrobić dotację), więc na co ta promocja?

Co do samego programu. Po rozpakowaniu okazuje się że działa on na zasadzie skryptu
, który jest skompilowany do postaci pliku .exe

Jeżeli ktoś ma ochotę zapoznać się z działaniem programu, to poniżej zamieszczam skrypt (zapisany jako txt) instalatora i pliku wykonywalnego w wersji 32 bit:

Ostatnia edycja:
Do góry