Magic Photo Enhancer Light za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46342
Miasto
Gdzieś w Polsce
Magic Photo Enhancer Light v1.2
Magic Photo Enhancer Light to prosty w obsłudze program za pomocą którego upiększycie wasze zdjęcia
Bright and colorful photos without efforts
Automated photo processing software – Magic Photo Enhancer makes all you photos just better. You can process few photos, or even all your collection with few clicks.
3 reasons to use Magic Photo Enhancer:
1. Save time on photo editing
2. Share amazing photos
3. Impress your friends
20140116194052_29802scr3-300x204.jpg

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12743
Miasto
Somewhere over the rainbow.
giveawayday napisał:
Czy ta promocja działa? Skąd brać paczkę z softem?

Na samym dole strony z promocją, pod zegarem masz link do pobrania programu. W środku jest klucz.

A

Anonymous

al_arsen napisał:
giveawayday napisał:
Czy ta promocja działa? Skąd brać paczkę z softem?

Na samym dole strony z promocją, pod zegarem masz link do pobrania programu. W środku jest klucz.
Zapytałem nieprzypadkowo. W ten link klikałem, aż wskazówki z zegara pospadały. Wyrzuca mnie na jakąś pustą stronę. Słowem pustynia.

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
Jeśli wyrzuca Cię Giveawayday na tę stronę, to dobrze:

Rzeczywiście większość tej strony jest pusta (biała), natomiast u góry na tej stronie jest (przynajmniej u mnie w Firefoxie) granatowy pasek i na nim po prawo odbywa się odliczanie:

Please Wait
5 seconds

Trwa ono rzecz jasna do zera, właśnie 5 sekund, i pojawia się w miejscu odliczania żółty przycisk z czarnym napisem: SKIP AD - naciskamy go i następuje pobieranie pliku: MagicPhoto.zip - 5,19 MB

U mnie po naciśnięciu przycisku: SKIP AD wskoczyło na tę stronę:

i wyskoczyło okno do pobrania pliku. I to wszystko :)

A

Anonymous

Bronco napisał:
Jeśli wyrzuca Cię Giveawayday na tę stronę, to dobrze:

Rzeczywiście większość tej strony jest pusta (biała), natomiast u góry na tej stronie jest (przynajmniej u mnie w Firefoxie) granatowy pasek i na nim po prawo odbywa się odliczanie:

Please Wait
5 seconds

Trwa ono rzecz jasna do zera, właśnie 5 sekund, i pojawia się w miejscu odliczania żółty przycisk z czarnym napisem: SKIP AD - naciskamy go i następuje pobieranie pliku: MagicPhoto.zip - 5,19 MB

U mnie po naciśnięciu przycisku: SKIP AD wskoczyło na tę stronę:

i wyskoczyło okno do pobrania pliku. I to wszystko :)
Dzięki Bronco. Wiem, że powinno być tak jak piszesz, ale mój komputer tego nie wie. Próbowałem z różnych przegladarek i za każdym razem czekałem po kilka minut, aż wyskoczy strona z paczką. Wszystko na nic. Pewnie jakiś program zablokował mi dostęp do tej strony. Jeszcze raz dziękuję.

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
Btw. Na podobnej stronie (żeby nie powiedzieć, konkurencyjnej) napisano, że rzeczywiście, można mieć problemy ze ściągnięciem tego programu, gdy używa się w Firefoxie wtyczki: NoScript.

Do góry