OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
MailWasher Pro – to zaawansowany program antyspamowy którego zadaniem jest wykrywanie i usuwanie z naszych skrzynek pocztowych niepożądanych wiadomości e-mail czyli wiadomości reklamowych oraz takich które mogą zawierać złośliwe oprogramowanie itp .

W programie znajdziemy między innymi takie funkcje jak filtrowanie wiadomości, kasowanie, czy automatyczne odsyłanie do nadawcy wiadomości uznanej za spam, możemy także utworzyć sobie tak zwaną czarną listę nadawców (wiadomości od nich będą automatycznie blokowane) oraz listę przyjaciół.Program obsługuje nieograniczoną liczbę kont ( skrzynek mailowych), kompatybilny jest również z praktycznie wszystkimi klientami poczty e-mail (Outlook, Outlook Express, Thunderbird, Windows Live Mail itp.)
http://programyzadarmo.net.pl/goto/172579

Ostatnia edycja:

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Re: MailWasher Pro 2012 za darmo !

Dzięki Oxy, to jest dobre... pytanie tylko mam do jakieś Dobrej Osoby, czy jest ktoś w stanie wyciągnąć kluczyk, żeby na przyszłość można było zainstalować... o ile takie coś da się zrobić w przypadku tego programu?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo

Jak zainstalujesz ten program to na końcu powinny się wyświetlić dane rejestracyjne.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa

Dziękuje, tak zrobię na spokojnie w domu :) Gdzieś mi się wydawało, że licencja jest dożywotnia, ale chyba jednak się myliłem, jest na 1 rok, ale zawsze to coś :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo

Rejestracja po kluczyk

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Licencje roczne

Ponury Rumcajs

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
77
Miasto
Rzacholecki Las :D

Program jest dostępny w polskiej wersji językowej.
Do tej pory jeszcze go nie używałem, pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, menu przejrzyste, przyjemne dla oka, starannie wykonane. Bezproblemowo połączył mi się z gmailem poprzez adres www (czyli program pocztowy niewymagany). Klucz działa z instalką pobraną z e-maila rejestracyjnego od producenta, także nie wiem po co glarysoft.com to pakowali w te zabezpieczenia. Sofcik zapowiada się dość ciekawie :) ...no ale zobaczymy jak sobie poradzi w ciężkich bojach z rosyjskim spamem :D

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420

Bardzo dobry program,licencja przedłużona. :gracz

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11

czy pomoże ktoś w konfiguracji, bo za każdym razem po uruchomieniu systemu pobiera mi wszystkie wiadomości z kilku kont(a jest ich sporo), pomimo, że każda z nich uznałem jako "dobrą" lub "spam"
pozdr

mjr

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Jest tak, ponieważ masz wiadomości w folderach Odebrane. Jeżeli przeczytasz te wiadomości i znajdą się w innym folderze np. Wszystkie w Gmail, to MailWasher już tego nie wyświetli.
Jedynie w skrzynce Interii chowanie do dowolnego folderu nic nie daje (poza folderami Kosz i Wysłane) u nich tak już jest i nic nie są w stanie zmienić (pytałem Supportu).

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
MailWasher Pro za darmo

MailWasher Pro
MailWasher Pro – to zaawansowany program antyspamowy którego zadaniem jest wykrywanie i usuwanie z naszych skrzynek pocztowych niepożądanych wiadomości e-mail czyli wiadomości reklamowych oraz takich które mogą zawierać złośliwe oprogramowanie itp .

W programie znajdziemy między innymi takie funkcje jak filtrowanie wiadomości, kasowanie, czy automatyczne odsyłanie do nadawcy wiadomości uznanej za spam, możemy także utworzyć sobie tak zwaną czarną listę nadawców (wiadomości od nich będą automatycznie blokowane) oraz listę przyjaciół.Program obsługuje nieograniczoną liczbę kont ( skrzynek mailowych), kompatybilny jest również z praktycznie wszystkimi klientami poczty e-mail (Outlook, Outlook Express, Thunderbird, Windows Live Mail itp.)

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
1-year protection
includes updates
mobile version
real-time spam blocking
customer support
MailWasher-Pro.jpg

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
Właśnie skończyła mi się licencja :ok :ok