Malwarebytes Anti-Malware Premium (20% zniżki)

SKIBA

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Malwarebytes Anti-Malware Premium (20% Discount Coupon) to skromna promocja producenta, który stworzył super narzędzie do usuwania z systemu wszelkiego malware i rootkitów. Korzystam z tego programu i jest to dobra pomoc dla antywirusa, bo często znajdował mi pliki takie, które mój Norton Security nie wykrył. Program blokuje również niebezpieczne strony internetowe. Niżej znajduje się link do strony z promocją i do bezpośredniego wejścia na stronę, gdzie możecie kupić program po 20-procentowym upuście. A warto. :yahoo

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
lub

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

[advthumb]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTa6Ze8nv1jHTOVODSZ5Od9w5lV82ax08hinYH9L-K8HTYosCo6[/advthumb]

Opis programu:
Malwarebytes Anti-Malware to bezpłatne oprogramowanie do wykrywania i usuwania szkodliwego oprogramowania typu malware, robaki, trojany, aplikacje szpiegowskie oraz rootkity. Zabezpiecza również komputer przed niepożądanymi programami i ich modyfikacjami (PUP).
Przyjazny interfejs nie powinien sprawić problemów w obsłudze nawet osobom rzadko korzystającym z tego typu rozwiązań. Niewątpliwą zaletą Anti-Malware jest jego niskie zużycie zasobów systemowych. Znalezione pliki program poddaje kwarantannie lub całkowicie je usuwa z systemu Windows (wymagane ponowne uruchomienie systemu).
Malwarebytes Anti-Malware umożliwia dostosowanie opcji konfiguracyjnych, wpływających na zachowanie programu podczas wykrywania i ochrony systemu operacyjnego. Wśród nich warto wymienić możliwość całkowitego wyłączenia ochrony przeciw malware i szkodliwymi stronami, a także aktywowanie modułu wykrywającego niebezpieczne rootkity (np: Cidox, Poweliks czy ZeroAccess).
Program oferuje trzy tryby skanowania:
Pełne skanowanie - najdokładniejszy tryb skanowania. Skanuje wszystkie lokacje na dysku twardym, w których malware może być ukryte - np: sekcja autorun i rejestr systemowy.
Niestandardowe skanowanie - skanuje wybrane obszary zaznaczone przez użytkowników,
Szybkie skanowanie - błyskawicznie skanuje system w poszukiwaniu zagrożeń. Skanuje najważniejsze elementy systemu czyli pamięć, rejestr i obiekty autostartu. Tryb ten dostępny jest jedynie w wersji Premium!
Malwarebytes Anti-Malware jest dostępny w wersji Home (darmowej) oraz Premium. Wybór odpowiedniej wersji otrzymamy po zainstalowaniu i uruchomieniu oprogramowania.
W wersji Premium dodatkowo otrzymamy:
ochronę systemu w czasie rzeczywistym,
skuteczną ochronę przed złośliwymi stronami internetowymi
możliwość szybkiego skanowania,
technologię Malwarebytes Chameleon,
zaawansowane techniki wykrywania i usuwania zagrożeń,
ochronę przed oprogramowaniem szyfrującym (Ransomware).
info:instalki.pl

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30084
Miasto
Trololololo
kopiując opisy z innych stron należy podać źródło.

Wpisy poprawiłem jako że jesteś początkujący.

SKIBA

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Ups, sorki. Zapomniałem. Poprawię też inne dodane posty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30084
Miasto
Trololololo
:hi poprawiłem wszystkie

SKIBA

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
OXYGEN THIEF napisał:
:hi poprawiłem wszystkie
Dzięki OXYGEN THIEF. :friends I mam nadzieję, że komuś się przydadzą promocyjne programy. A dopowiem, że warto. Niekiedy upusty są naprawde duże. :D I polecam płatność przez PayPal: bezpieczniejsza i jest szansa na zwrot pieniędzy.

Do góry