Media Buddy za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46277
Miasto
Gdzieś w Polsce
Media-Buddy.png
Dziś Media Buddy 3.4.4.1 na Glarysoft
Media Buddy – to rozbudowane narzędzie które umożliwia konwertowanie plików audio i wideo do ponad kilkudziesięciu różnych formatów błyskawiczne dzięki pełnej akceleracji sprzętowej!
Dzięki predefiniowanym profilom konwersji obsługiwane są praktycznie wszystkie popularne formaty (także dla urządzeń mobilnych). Media Buddy w pełni obsługuje sprzętową akcelerację i technologię optymalizacji – ATI Streaming, NVIDIA CUDA, Intel, wielowątkowość, wykorzystuje w pełni wielordzeniowe procesory.
Media Buddy jest wszechstronnym narzędziem, które może konwertować niemal dowolne pliki multimedialne (wideo i audio).
Obsługiwane urządzenia i formaty: iPod, iPhone, iPad , Google Android, Zune, PSP, Archos, XBOX360, PlayStation3, Wii , Creative Zen, iRiver, Cowon i inne. DivX AVI, MP4, Windows Media, Flash Video, MP3, OGG, AC3, FLAC, WAV i wiele innych.
Media-Buddy-560x403-custom.jpg

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

Testowałam, jednak jak dla mnie ten program to jeden wielki niewypał, pomimo tego, że obsługuje CUDA i ATI Streaming to jest tak wolny, że przekonwertowanie 15 minutowego filmu zajęło mi ok półtorej godziny, natomiast konwersja tego samego filmu w programie Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter zajęło 10 minut, więc jak widać różnica jest ogromna!
Oczywiście w obu programach konwertowałam do takiego samego formatu z dokładnie takimi samymi ustawieniami

Zdecydowanie lepszym programem od Media Buddy jest darmowy program FormatFactory i tutaj właśnie widać, że nie zawsze to co płatne jest lepsze od tego darmowego

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Ze swojej strony dodam,że wizualnie ładnie konwertuje ,ale wynik jest żałosny.
Nie potrafi z pliku wav zrobić mp3 - efektem szum
Program do du...żej potęgi :dziwak

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
:piwko klucz z promocji glarysoft pasuje idealnie do istalki ze strony producenta :szef :dziwak

Do góry