Microsoft Office dla Windows Vista

Status
Zamknięty.

Devil

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Szczecin
Witam.
Jaki Office pasuje do Visty Home Premium 32 bit.
Mam 2007, 2010 i 2012 ??

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Re: Microsowt Office

Bierz 2007

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
Re: Microsowt Office dla Windows Vista

Co to jest Microsowt??? Ja znam tylko Microsoft Ja bym na Twoim miejscu wziął Office 2003. :nie wolno

Devil

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Szczecin
Re: Microsowt Office dla Windows Vista

budimex napisał:
Co to jest Microsowt??? Ja znam tylko Microsoft Ja bym na Twoim miejscu wziął Office 2003. :nie wolno.

Mam z kluczem,ale to totalna pomyłka,same błędy.
Dzięki za chęć pomocy. :(

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
Mój jest bez błędów, jak na Twoje wymagania i możliwości w sam raz. Przy nowszych wersjach, bardziej rozbudowanych, możesz mieć problemy z opanowaniem wszystkiego. :nie wolno

A

Anonymous

Skoro masz klucz do wersji 2012, to nie widzę powodu, żeby używać starszych wersji.

Zawisza Czarny

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
62
Miasto
Trójkąt Bermudzki
popieram "ktośtam". Ja ostatnio zakupiłem w programie HUP MSOffice 2013 za 60 zł ale niestety ta wersja działa od Win7 a ponadto jeśli chodzi o wygląd to jest jakaś "spartańska"

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
Mam z kluczem,ale to totalna pomyłka,same błędy

A mógłbyś tak bardziej precyzyjnie?
- jaką masz wersję, tę z kluczem
- co to za błędy, po czyjej stronie?
Ktośtam, Piotr, Devil - bez urazy, ale sądzę że jesteś raczej początkujący w tym "fachu", dlatego ośmieliłem się na początek zaproponować wersję starszą, mniej skomplikowaną, np. jeśli chodzi o pasek narzędzi. Nowsze nie zawsze znaczy lepsze.

A

Anonymous

budimex napisał:
Ktośtam, Piotr, Devil - bez urazy, ale sądzę że jesteś raczej początkujący w tym "fachu", dlatego ośmieliłem się na początek zaproponować wersję starszą, mniej skomplikowaną, np. jeśli chodzi o pasek narzędzi. Nowsze nie zawsze znaczy lepsze.
Bzdurkasz waść :)
Przeszedłem przez wszystkie wersje Office od 95 zaczynając i śmiem twierdzić, że wstążka jest najbardziej przejrzystym i najprostszym interfejsem dla pakietu biurowego.

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
Tak? Może i masz rację, bo Ty tak to widzisz, sądzisz w/g siebie, starego wyjadacza.Tylko spójrz na sprawę praktycznie, z punktu widzenia usera Devil i jego poziomu umiejętności. Ile on narzędzi z tej wstążki pozna i wykorzysta? 60, w porywach 70% Reszta to będzie dla niego czarna magia.

P.S. Myślisz, że ja nie próbowałem wszystkich wersji? "Parę" lat już w tym siedzę.

A

Anonymous

budimex napisał:
Tak? Może i masz rację, bo Ty tak to widzisz.Tylko spójrz na sprawę praktycznie, z punktu widzenia usera Devil i jego poziomu umiejętności. Ile on narzędzi z tej wstążki pozna i wykorzysta? 80, w porywach 75%
Dlatego właśnie wstążka będzie lepszym rozwiązaniem dla niezaawansowanego użytkownika - żeby znaleźć potrzebną opcję nie będzie musiał przekopywać się przez całe menu.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Wszyscy wszystko wiedzą i temat do zamknięcia :szef

Status
Zamknięty.
Do góry