Microsoft Office Outlook 2010 przesiadka

arturpe

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Cześć,

czy istnieje jakieś sprawne, proste narzędzie do eksportu skrzynek, archiwów, zadań, adresów z MS Outlooka 2010? Planuję format i tak jak wszystko jest stosunkowo proste, tak to zawsze spędza mi sen z powiek. Boję się, że stracę archiwum korespondencji, potworzone przez lata template'y, stopki do kilku kont itp. I nie chodzi mi o ręczne kopiowanie katalogów, chyba że to nie jest trudne. Bardziej zależy mi na jakiegoś typu sofcie.

Będę wdzięczny za poradę.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30485
Miasto
Trololololo
poczytaj

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

a tu masz program Outlook Express Backup bezpłatny
narzędzie umożliwiające tworzenie kopii praktycznie wszelkich elementów zawartych w programie Outlook Express. Dzięki niemu można zapisać zawartość wszelkich folderów, adresy, a także indywidualne ustawienia programu. Kopia zapasowa może być wykonana do praktycznie każdego miejsca docelowego, na dysk, płytę CD/DVD, do nośników znajdujących sie w sieci lokalnej, a także na serwer ftp. Program wyposażony został w bardzo wiele ciekawych funkcji, jedną z najistotniejszych jest jednak możliwość tworzenia archiwum w pliku wykonywalnym co umożliwia odtworzenie danych na komputerze nie wyposażonym w Outlook Express Backup. Cenny jest również brak ograniczeń co do wielkości archiwum. Istnieje możliwość zabezpieczenia archiwum hasłem. Dodatkowo aplikacja wyposażona jet w moduł autoaktualizacji
info:dp.pl

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

arturpe

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dziękuję serdecznie. Choć backup jest do Outlook Expressa, a nie MS Outlooka (tego z pakietu Office). Niemniej porady dot. pliku pst wystarczają.

Do góry