Microsoft ostrzega przed używaniem CCleanera w Windows 10

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Re: Microsoft ostrzega przed używaniem CCleanera w Windows 1

pawel330k napisał
A ja mam z tym programem przykre wspomnienia. Raz go użyłem i więcej za czyszczenie Windows nie biorę się. Być może nie potrafię się nim posługiwać, ale narobić kłopotów da się. Po czyszczeniu Windows działał jak na 10 letnim PC.
Pewnie wywaliłeś prefetch a wtedy kompek faktycznie do odbudowy świeżej bazy może zwolnić.

TajnyAgent napisał
Chyba raczysz żartować. Nie raz i nie dwa zdarzyło mi się reanimować znajomym i sąsiadom system 'potraktowany "( kolega koledze polecił ten sofcik) cc cleanerem. Ostrożność i jeszcze raz ostrożność i raczej spory, a nie jakiś tam zakres wiedzy
Gdyby wszyscy mieli zachowywać taką ostrożność jak sugerujesz to ludzkość do tej pory siedziałaby jeszcze w jaskiniach bojąc się cokolwiek zrobić :jezyk

A

Anonymous

Tak jak pisałem wcześniej , Cc jest bezpieczny (mam na myśli ustawienia domyślne)
ale , niech każdy robi tak jak uważa :hippie

A

Anonymous

Pewnikiem ludzie z Redmond robią własny "czyścik" i chcą się pozbyć konkurencji
i przy kolejnej aktualizacji 10 -ki pojawi się jakiś programik w stylu CC :p :p

A generalnie to zarzucaja CC ,że można przy używaniu tego programu do naprawy rejestru ,można go uszkodzić
a ona 10 -ka wrażliwa jest :yhy

RadoCMG

Wygadany
Reakcje/Polubienia
11
Miasto
Morąg

Tyle lat używam CC i to na różnych kompach i nigdy nic nim nie zepsułem. Nawet nie wiedziałem, że można :gracz

Do góry