Moje instalki i spolszczenia są niedostępne

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Niestety chyba wszystkie moje dotychczasowe pliki na Dropboxie są zablokowane. Tym samym wsystkie moje dotychczasowe prace: instalki i spolszczenia mogą być niedostępne...Otrzymałem taki komunikat:
Wykorzystanie transferu
Zablokowaliśmy łącza do Twoich folderów udostępnionych i łącz z powodu limitu transferu lub możliwości nadużycia. Dowiedz się więcej

Aby w przyszłości uniknąć blokad wynikających z ograniczenia transferu, należy usunąć wszystkie łącza, które są najczęściej wykorzystywane i pobierane lub też mają największe rozmiary. Możesz również zmienić taryfę usługi Dropbox na wyższą w celu uzyskania wyższego limitu transferu.
I w tej chwili mam po prostu problem nie do rozwiązania...

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
to znaczy ze co?zablokowali konto bo miales platne a teraz ie placisz czy tez w jajo przyalili i stwierdzili ze masz tam jakies nielegalne(w ich mniemaniu) pliki, a moze squnksy cholerne nie lubia jak ktos udostepnia cos z dropboksa dla zbyt wielu uzytkownikow?

fluid

super saiyajin...
Fąfel
Reakcje/Polubienia
47
limit transferu przekroczony czyli albo płacimy albo trzeba coś usunąć coś tzn. pliki które najwięcej ważą (czyt. pożerają transfer) tak to bynajmniej rozumiem

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Nie mam płatnego konta, udostępniam dużo plików, instalek programów z promocji i używam Dropboxa jako bazy obrazków do mojej strony. Teraz to wszystko się rypło i tyle. Muszę zapłacić : 9.99 dolara miesięczne, żeby to wszystko działało. I postaram się jakoś to zrobić. Mam zarobione na You Tube około 90 złotych ale wypłacają tylko powyżej 300. Po za tym dostałem pracę w pełnym wymiarze za 1300 brutto miesięcznie.To co robię jest moją pasją , chcę pomagać ludziom i tyle...

A

Anonymous

Na chwilę obecną zostaw, to tak jak jest dopóki nie uzbierasz pieniędzy, a na przyszłość instalki zamieszczaj np na chomikuj

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Jeśli możliwe zabezpiecz te pliki, bo to cenne źródło, co by się za jakiś czas historia nie powtórzyła... może tak jak Ola pisała, chomik - szkoda żeby tyle pracy poszło w niepamięć.

Do góry