Movavi Video Editor 9 Special Edition za darmo

A

Anonymous

Movavi Video Editor to program do edycji plików wideo, pozwala dzielić, łączyć, ciąć wideo, dodać napisy,animacje, ścieżkę dźwiękową i wiele więcej.
Movavi Video Editor is good video editing software. It can edit, cut, splice, and alter your videos, clean them up, sync sound and music to images, create customized titles with text and animation, split audio and video tracks, and much more.
Get a free license here:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
or here:

Download link:

:england

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Na ten włoski link podałem nick i adres maila, przez pomyłkę nacisnąłem niebieski przycisk 6 razy. No i przyszło na maila 6 różnych kluczy. :piwko

ard

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Strona promocji

Instalka

editor9_en_web_164x220.png

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Mam jedno małe pytanie do tych co instalowali program z ostatniej promocji czy ta promocyjna wersja jest po Polsku? Pytam bo zauważyłem, że w instalatorze tej wersji nie ma języka polskiego. A wiem, że pełna wersja ma polski interfejs.
Movavi Video Suite 11w pełnej wersji jak i wersji SE ma polski interfejs.

Trane

Świeżak
Reakcje/Polubienia
8
Andy napisał:
Mam jedno małe pytanie do tych co instalowali program z ostatniej promocji czy ta promocyjna wersja jest po Polsku? Pytam bo zauważyłem, że w instalatorze tej wersji nie ma języka polskiego. A wiem, że pełna wersja ma polski interfejs.
Movavi Video Suite 11w pełnej wersji jak i wersji SE ma polski interfejs.

Movavi Video Editor 9 SE w tej wersji nie ma języka polskiego.

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65118
Próbowałem zainstalować spolszczenie od Emmersa,ale nie pasuje do tej wersji (9 SE) tylko do 7 SE.
Program nawet się nie uruchomił.

Trane

Świeżak
Reakcje/Polubienia
8
waldi napisał:
Próbowałem zainstalować spolszczenie od Emmersa,ale nie pasuje do tej wersji (9 SE) tylko do 7 SE.

Przecież w Movavi Video Suite SE jest edytor wideo po polsku, chyba identyczny z tym Movavi Video Editor 9 SE, więc jeśli masz MVS SE, to nie masz problemu:)

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
@Waldi, Trane
Dzięki za odpowiedzi. Teraz przynajmniej wiem co instalować :)
Trane napisał:
Przecież w Movavi Video Suite SE jest edytor wideo po polsku, chyba identyczny z tym Movavi Video Editor 9 SE, więc jeśli masz MVS SE, to nie masz problemu:)
Tak racja ale w przypadku Movavi Video Suite 11 Special Edition jest jednakowy serial dla wszystkich, a w przypadku Movavi Video Editor 9 SE dla każdego był generowany inny.
Co prawda nie robi to wielkiej różnicy, ale niektórzy lubią mieć Licencje przeznaczoną tylko dla siebie :hippie
Waldi napisał:
W takim wypadku trzeba wyciągnąć spolszczenie z pełnej wersji Movavi Video Editor 9 i dopasować je do wersji Special Edition z promocji. Najwidoczniej w wersji nr 9 doszło sporo nowych funkcji i dlatego spolszczenie z wersji 7 nie pasuje.

Do góry