- Reakcje/Polubienia
- 48889
Ja testuje teraz Sticky ale dziwne bo spowalnia otwieranie stron...
Co ty za brednie wypisujesz!!!!! używam go od początku istnienia Sticky Password, nic nie spowalnia otwierania stron..
Ja testuje teraz Sticky ale dziwne bo spowalnia otwieranie stron...
Przyjacielu wwd napisał, że ma problem i raczej Twoja odpowiedź nie wiele mu pomożeIrcus napisał:Ja testuje teraz Sticky ale dziwne bo spowalnia otwieranie stron...
Co ty za brednie wypisujesz!!!!! używam go od początku istnienia Sticky Password, nic nie spowalnia otwierania stron..
wwd napisał:Ano widzisz... Tobie nie spowalnia, ok. Może masz super komputer a ja starego dz*ada
Gdy mam włączony Sticky to podczas otwierania i przeglądania np. gdy pojawia się jakieś okno logowania to mam zauważalne przycięcia, wystarczy że program jest wyłączony i tego nie mam. Nie wiem jaka jest tego przyczyna, konfiguracja czy coś innego, ale czy to są brednie? Skoro wiesz lepiej to dziękuję za odpowiedź, bo fakty przycięć przez program już stwierdziłem, a poprosiłem o pomoc w znalezieniu bardziej lekkiego menadżera haseł.
może to wina profilu przeglądarki, jeśli używasz FF czy chromopodobnych spróbuj zoptymalizować profil Speedyfoxemwwd napisał:Nic się nie stało Pierwszy raz korzystałem z takiego programu dlatego pomyślałem, że jest może bardziej wymagający - stąd pytanie o lżejszy.
Skoro mówisz, że nie powinien się tak zachowywać, to być może spowalnia go ktoryś z programów zabezpieczających. Sprawdziłem czas ładowania stron z włączonym i wyłączonym SP i różnice były rzędu 0.1s, więc faktycznie w teście opóźnienia nie ma, a podczas przeglądania jest. Muszę obadać sprawę...