Najlepszy darmowy menadżer haseł

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
48889
Ja testuje teraz Sticky ale dziwne bo spowalnia otwieranie stron...

Co ty za brednie wypisujesz!!!!! używam go od początku istnienia Sticky Password, nic nie spowalnia otwierania stron..

fiodor99

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
86
Miasto
25° 47' N 80° 13' W
Ircus napisał:
Ja testuje teraz Sticky ale dziwne bo spowalnia otwieranie stron...

Co ty za brednie wypisujesz!!!!! używam go od początku istnienia Sticky Password, nic nie spowalnia otwierania stron..
Przyjacielu wwd napisał, że ma problem i raczej Twoja odpowiedź nie wiele mu pomoże :scratch

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Ano widzisz... Tobie nie spowalnia, ok. Może masz super komputer a ja starego dz*ada :)
Gdy mam włączony Sticky to podczas otwierania i przeglądania np. gdy pojawia się jakieś okno logowania to mam zauważalne przycięcia, wystarczy że program jest wyłączony i tego nie mam. Nie wiem jaka jest tego przyczyna, konfiguracja czy coś innego, ale czy to są brednie? Skoro wiesz lepiej to dziękuję za odpowiedź, bo fakty przycięć przez program już stwierdziłem, a poprosiłem o pomoc w znalezieniu bardziej lekkiego menadżera haseł.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
48889
wwd napisał:
Ano widzisz... Tobie nie spowalnia, ok. Może masz super komputer a ja starego dz*ada :)
Gdy mam włączony Sticky to podczas otwierania i przeglądania np. gdy pojawia się jakieś okno logowania to mam zauważalne przycięcia, wystarczy że program jest wyłączony i tego nie mam. Nie wiem jaka jest tego przyczyna, konfiguracja czy coś innego, ale czy to są brednie? Skoro wiesz lepiej to dziękuję za odpowiedź, bo fakty przycięć przez program już stwierdziłem, a poprosiłem o pomoc w znalezieniu bardziej lekkiego menadżera haseł.

Sorry że cię uraziłem, ale ma też zainstalowany jak to określiłeś na dziadzie , i nic nie zauważyłem żeby Sticky Password mulił , może masz jakieś zabezpieczenia które powodują te spowolnienia !!

zobacz Enpass 5 może ten nie będzie ci spowalniał:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Nic się nie stało ;) Pierwszy raz korzystałem z takiego programu dlatego pomyślałem, że jest może bardziej wymagający - stąd pytanie o lżejszy.
Skoro mówisz, że nie powinien się tak zachowywać, to być może spowalnia go ktoryś z programów zabezpieczających. Sprawdziłem czas ładowania stron z włączonym i wyłączonym SP i różnice były rzędu 0.1s, więc faktycznie w teście opóźnienia nie ma, a podczas przeglądania jest. Muszę obadać sprawę...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
27897
Miasto
Trololololo
wwd napisał:
Nic się nie stało ;) Pierwszy raz korzystałem z takiego programu dlatego pomyślałem, że jest może bardziej wymagający - stąd pytanie o lżejszy.
Skoro mówisz, że nie powinien się tak zachowywać, to być może spowalnia go ktoryś z programów zabezpieczających. Sprawdziłem czas ładowania stron z włączonym i wyłączonym SP i różnice były rzędu 0.1s, więc faktycznie w teście opóźnienia nie ma, a podczas przeglądania jest. Muszę obadać sprawę...
może to wina profilu przeglądarki, jeśli używasz FF czy chromopodobnych spróbuj zoptymalizować profil Speedyfoxem

wwd

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
257
Używam IE, czasami Operę i jakoś nie mogę się przekonać do innej przeglądarki. Natomiast Sticky Password - mimo tego, iż bardzo przypadł mi do gustu, chyba zostanie odinstalowany. Za przycięcia chyba winny jest wysoki pobór pamięci 100-200Mb przez tą aplikację.
W dodatku SP po ostatniej aktualizacji powoduje u mnie problemy - wiesza przeglądarkę i wywala błąd.
Teraz testuję Roboform. Przyznam że jakoś Sticky bardziej mi pasuje ale Roboform wypełnia swoje zadanie a przy tym nie powoduje u mnie żadnych błędów. Na razie zostanę przy nim.

Do góry