A
Anonymous
Witam, mam takie pytanie, kupiłem stacje roboczą Fujitsu-siemens Celsius W280, bez dysku i ramu, na obudowie mam naklejkę z kluczem do Windowsa 7 Pro OA. Czy to znaczy że mam oryginalnego windowsa i mogę zainstalować na tym kluczu windows 10? Jeśli był instalowany na poprzednim oryginalnym dysku tego komputera, to czy ten klucz nadal jest aktualny dla tej jednostki czy nie? Bo jeśli wsadzę swój dysk to prawdopodobnie się zmieni ID tego komputera.
Nie jestem pewien tez jaka to wersja językowa była, podejrzewam ze DE i czy 32, 64 bit, czy można instalować bezpośrednio PL?
Po krotce, moje pytanie brzmi tak, jeśli ściągnę ze strony MS windows 10 Pro 64 bit PL i wpisze ten klucz bezpośrednio naklejki to przejdzie mi instalacja i będzie oryginalny system ?
Nie jestem pewien tez jaka to wersja językowa była, podejrzewam ze DE i czy 32, 64 bit, czy można instalować bezpośrednio PL?
Po krotce, moje pytanie brzmi tak, jeśli ściągnę ze strony MS windows 10 Pro 64 bit PL i wpisze ten klucz bezpośrednio naklejki to przejdzie mi instalacja i będzie oryginalny system ?