NextGen AntiKeylogger Ultimate - Konkurs / Giveaway

Status
Zamknięty.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30548
Miasto
Trololololo
NextGen AntiKeylogger Ultimate - Konkurs/Giveaway

Do wygrania są 2 licencje do programu NextGen AntiKeylogger Ultimate

NextGen AntiKeylogger Ultimate – 2 genuine licenses to win.

Reguły:

1. Proszę napisać komentarz dlaczego chciałbyś/chciałabyś wygrać licencję do programu NextGen AntiKeylogger Ultimate.

2. (opcjonalne, ale mile widziane) Poinformuj swoich znajomych o tym konkursie na facebooku lub/i twitterze.

3.Konkurs zakończy się 23.05.2011 - licencje zostaną rozlosowane za pomocą random.org .

4.2) Minimum 20 postów na koncie.

Rules:

1. Tell us why you like NextGen AntiKeylogger Ultimate software...why you want to win it? (submit a comment).

2. (optional but very appreciated) Share it on facebook or/and twitter.

3. The lucky 2 will be selected randomly by - Random.org - The giveaway ends on 23.05.2011.

Comments only in Polish or English.

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać ten bo mam dość szukania dobrego programu zabezpieczającego przed podglądaniem co robię na klawiaturze a ten wydaje mi się bardzo interesujący .

K2o

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
NextGen AntiKeylogger Ultimate to  najlepszy program, który zapewni nam ochronę przed keyloggerami czyli aplikacjami które chcą wykraść nasze, numery kart kredytowych, hasła bankowe, hasła logowania do poczty e-mail ,stron internetowych, serwisów społecznościowych jak Twitter, Nasza klasa, Allegro, Facebook itp.

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Witam,

To w końcu jak wyglądają Rules? W ang. wersji nie ma wymogu min. 20 postów. Pytam bo interesuje mnie ten program ;)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30548
Miasto
Trololololo
tedii napisał:
Witam,

To w końcu jak wyglądają Rules? W ang. wersji nie ma wymogu min. 20 postów. Pytam bo interesuje mnie ten program ;)

20 postów należy mieć na koncie w dniu zakończenia konkursu czyli 23 maja.Widzę Towarzyszu tedi że masz na koncie 13 więc myślę że w te 3 ni spokojnie i bez większego wysiłku napiszesz te 7 brakujących postów ( nie spam ).Piszący w języku EN i tak tłumaczą translatorem więc dla nich też jest 20.

tedii

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Ok, dzięki za wyjaśnienie.

abolnka

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Chciałbym wygrać ten bo mam dość szukania dobrego programu zabezpieczającego przed podglądaniem co robię na klawiaturze a ten wydaje mi się bardzo interesujący .

EDIT-ADMIN - 4 posty na koncie , nie spełnia zasad konkursu

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45683
Miasto
Gdzieś w Polsce
Ja też potrzebuję dodatkowego, poza AV, programu do ochrony lapka przed syfem. Czuję, że jedna z tych dwóch licencji mi przypadnie... :twisted:

FARMER

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Piernikowo
Wersje free czy to KS ,czy NextGen AntiKeylogger współpracują tylko z podstawowymi przeglądarkami FF , IE . Niedawno moją drugą przeglądarką został IRON , a w wersji darmowej żaden z wymienionych produktów nie szyfruje znaków wklepywanych w tej przeglądarce. Często się loguję do różnych kont i bankowości elektronicznej i nie chcę żeby ktoś przechwycił wklepywane loginy. Dlatego potrzebna jest mi solidna ochrona przed keyloggerami . Wersja Ultimate szyfruje również znaki wpisywane w Thunderbird ,którego używam do wysyłania poczty email. Poproszę o zapisanie mnie do konkursu. Wszystkim życzę powodzenia :D

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Biorę udział w konkursie i mam nadzieję,że uda się wygrać licencję na ten program , ponieważ jest to doskonałe uzupełnienie głównego trzonu ochrony oparty na FW, Hipsie, piaskownicy . Jak widzimy coraz większą udręką są keyloggery, które przechwytują nasze loginy, hasła , rozmowy narażając nas na straty. Mając ten program , problemu w tej kwestii by nie było :D Cenię tą aplikację w wersji Ultimate, ponieważ posiada wielkie możliwości przewyższające wersje darmową . Program jest doskonałą alternatywą dla Keyscramblera Premium a być może NextGen w wersji Ultimate go przewyższa :) Powodzenia wszystkim :p

EDIT-ADMIN - Likwis wygrał już Next Gen Antikeylogger w specjalnym konkursie więc w tym daje szansę innym :p

krymac

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Mam wersję Free,to naprawdę świetny program jedyna wada w moim przypadku to brak możliwości zmiany opcji programu,skórki itp.

EDIT-ADMIN - 1 post na koncie , nie spełnia zasad konkursu

abi4

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
No cóż ,jak dla mnie to czołowy program w tej kategorii,jeżeli nie na pierwszym miejscu,a za nim Spy Shelter no i Zemana Antilogger .Bardzo potrzebny program do dodatkowej ochrony,szczerze polecam.Życzę wszystkim powodzenia.Pozdrawiam.

EDIT-ADMIN - 5 postów na koncie , nie spełnia zasad konkursu

A

Anonymous

abi4 a przeczytałeś chociaż opis NG? NextGen to program który szyfruje wszystkie znaki które klikasz na klawiaturze, ale nie wykryje keyloggera w systemie tak jak SS czy Zemana AL(które znaków nie szyfrują). I dlatego myślę że porównywanie tych programów ze sobą jest nieporozumieniem.

PS.Oczywiście post poza konkursem.

EDIT-ADMIN - Nie bierze udziału w konkursie

Status
Zamknięty.
Do góry