Norton 360 zniżka

Sorgi

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
64
Wpisuje klucz produktu i dalej.

Następna strona ma różne opcje do zaznaczenia typu przedłużenie subskrypcji itp ... a na dole małym drukiem napis "pomiń" .... klik i po sprawie ....
Tylko że u mnie po wpisaniu kodu pokazuje sie strona do wypełnienia karty kredytowej i nie ma przycisku pomiń to.Jest tylko przycisk akceptuj plan subskrypcji.

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11626
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Tylko że u mnie po wpisaniu kodu pokazuje sie strona do wypełnienia karty kredytowej i nie ma przycisku pomiń to.Jest tylko przycisk akceptuj plan subskrypcji.

Jest jeszcze taka możliwość jak Paypal.

Tomnord15

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
136
Miasto
Wrocław
Ja u siebie miałem przycisk pomiń w przeglądarce Edge. A może jakiś bloker reklam usunął przycisk? Czasem się tak zdarza z różnymi elementami na stronie?

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56070
A masz polskie IP? Zdarza się, że jeśli IP jest z innego kraju jak promocja to mogą sprawdzać kartę dla potwierdzenia uprawnienia do promocji. Nie musi to być oczywiście w przypadku tej promocji, ale wykluczyć nie można.

memnon

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4107
Do promocji w których potrzebne są dane karty polecam Revolut i jego karty wirtualne, jednorazowe. Możemy je bardzo łatwo blokować czasowo , usuwać, generować nowe itd, i mamy tam tylko tyle środków ile chcemy, choćby nic.

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11626
Miasto
Do promocji w których potrzebne są dane karty polecam Revolut i jego karty wirtualne, jednorazowe. Możemy je bardzo łatwo blokować czasowo , usuwać, generować nowe itd, i mamy tam tylko tyle środków ile chcemy, choćby nic.

W Revolut numer karty wirtualnej jest odświeżany po każdorazowym użyciu. Przy nowej płatności jest już nowa karta.

Sorgi

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
64
Dzięki Panowie za pomoc muszę zrezygnować ,nie podoba mi się ich polityka niech spadają .Kupie inny program antywirusowy.

Ps.
IP Polskie oczywiście .

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Dzięki Panowie za pomoc muszę zrezygnować ,nie podoba mi się ich polityka niech spadają .Kupie inny program antywirusowy.

Ps.
IP Polskie oczywiście .
Dziwne. Na dwóch kontach dodawałem teraz Nortona i nie chciał żadnych kart.
A masz konto Nortona czy zakładałeś nowe? Może tutaj jest różnica.
Ja w obu przypadkach dodawałem do starych kont po zalogowaniu na konto. Danych karty na obu kontach nie ma.

P.S.
Revolut oprócz jednorazowych ma na wirtualnych "stałych" fajna opcje, można ustawić limit transakcji. Mam 2 wirtualne, jedna używam do zakupów a na drugiej mam limit 2 zł ....

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11626
Miasto
A mam takie pytanie do osób które skorzystały z lidlowej oferty - czy macie też VPNa i 50giga w chmurze ? Ja zainstalowałem dzisiaj juniorowi tego Nortona i z tego co na szybko zauważyłem to jest AV, menadżer haseł i to chyba tyle :scratch

mytab8

Świeżak
Reakcje/Polubienia
19
To nie jest Norton 360 tylko zwykły na 5 urządzeń, dlatego nie posiada VPN.

• Lubię to
Reactions: al

al

Marszałek Forum
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
11626
Miasto
To nie jest Norton 360 tylko zwykły na 5 urządzeń, dlatego nie posiada VPN.
Dzięki. Nie wiedziałem że mają aż tyle wariantów. Myślałem że jak "Deluxe" to już ma wszystko :)

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Są 3 linie:
Norton antivirus, Norton security i Norton 360.
NAV i NS nie ma vpn i mają małe chmury lub nie mają chmury.
NS i N360 mają wersję standard - 1 urządzenie lub delux - 5 urządzeń.

To tak z grubsza, bo jest jeszcze wersja N360 dla graczy, jest NAV basic i pewnie coś tam jeszcze ....

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Są 3 linie:
Norton antivirus, Norton security i Norton 360.
NAV i NS nie ma vpn i mają małe chmury lub nie mają chmury.
NS i N360 mają wersję standard - 1 urządzenie lub delux - 5 urządzeń.

To tak z grubsza, bo jest jeszcze wersja N360 dla graczy, jest NAV basic i pewnie coś tam jeszcze ....
Witam nie już od kilku lat jest tylko jedna linia Norton360 Premium ,Norton360 Deluxe oraz Norton360 Standard i tylko takie produkty na stronach sprzedaje firma Norton Pozdrawiam

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Witam nie już od kilku lat jest tylko jedna linia Norton360 Premium ,Norton360 Deluxe oraz Norton360 Standard i tylko takie produkty na stronach sprzedaje firma Norton Pozdrawiam
Symantec ma dużo większe portfolio w ofercie - "symantec-av pl"
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

d4I9dhu.png

Lub
Tam masz menu i z lewej strony "produkty ...".
Chyba jest troszkę więcej niż myślisz ...

P.S. z telefonu coś ciężko wstawić obrazek, ogólnie ciężko coś z sensem dodać ... no, z pc poszło

Ostatnia edycja:

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Symantec ma dużo większe portfolio w ofercie - "symantec-av pl"

d4I9dhu.png

Lub
Tam masz menu i z lewej strony "produkty ...".
Chyba jest troszkę więcej niż myślisz ...

P.S. z telefonu coś ciężko wstawić obrazek, ogólnie ciężko coś z sensem dodać ... no, z pc poszło
Teraz jest NortonLifeLock :)
Screenshot-1.png

i nowy produkt to Norton360 proszę
i nastawili się tylko na niego
Ps.
a stare produkty trzeba sprzedać skoro się wcześniej ich naprodukowało.

i i ponad rok temu każdy miał możliwość zaktualizowania Norton Security itp do Wersji Norton360 wysyłali do klientów wiadomości

Do góry