norton problem windows 8

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
cześć
mam taki problemik z tym nortonem na 8 po jakims czasie nie moge wejsc w jego ustawienia ani historie itp, pomaga sfc /scannow / nawet nie musi dochodzic do 100%/ale co ciekawe naprawia sie tylko w opcji uruchom ponownie jak zamkne i pozniej wlacze nic nie daje
sfc /scannow pokazuje taki wynik windows resurce protection did not find any integrity violations
support nortona na microsoft i odwrotnie
robilem juz reinstalke nortona ale to pomoglo na chwile, wczoraj rowniez zrobilem chkdsk /f /r ale chyba niec nie wykrylo .nie znam wyniku/ po godzinie pokazal sie obraz startowy
jakas porada ?
ps
w procesach norton dziala

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Moze nie bedziesz zadowolony z odpowiedzi, ale po prostu wywal ten syf zwany 8-ką i zostań przy siodemce, uwierz mi problem z nortonem to nie jedyny problem jaki spotkasz uzywając ten nowy bubel microsoftu :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30485
Miasto
Trololololo
Nie ma co się dziwić, trzeba dać producentom trochę czasu aby ułożyli oprogramowanie pod win 8.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
czyli pozostalo czekanie, jeszcze dzis rano Pani od nortona twirdzila ze to wina systemu nie nortona

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30485
Miasto
Trololololo
no może być i systemu, zainstaluj sobie testowo wersję EN, tam szybciej łatają i sprawdź czy działa.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
no byc moze ale najnowsza wersja jaka jest to 20.2.0.19 i taka mam na dobrychprogramach tez taka angielska najnowsza

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30485
Miasto
Trololololo
Więc czekaj, może to faktycznie wina systemu i producent twojego AV czeka aż MS wypuści łatkę.

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
ok, zobaczymy, radzili jeszcze zrobic reset systemu ale dla 1 programu chyba nie warto, poczekam w koncu to sfc /scannow pomaga :dziękuję

Do góry