Zgłaszam się do konkursu bo to jeden z najlepszych skanerów. Jak wiadomo wersja darmowa nie usuwa malware a tylko je wykrywa, więc chciałbym wygrać pełną wersję Dodatkowo mając licencję na ten program, mamy także HitmanPro.Alert 3 , którego wersja stabilna powinna niedługo wyjść Konkursy na Hitmana zdarzają się rzadko. Dzięki andyxa
Super Konkurs.
Zgłaszam się bezapelacyjnie do powyższego konkursu.
Hitmanem czeszę od kilku lat , ale wersją free. Zawsze uważałem że to kawał porządnego softu.
Wszystkim życzę powodzenia w konkursie i
Szczęśliwego Nowego ..
HitmanPro ? - bardzo zacny program, stanowi świetne uzupełnienie pakietów zabezpieczających, sprawdza się w akcji Uratował już niejeden komp przed nieszczęściem formatowania, dzięki 2 skanerom (BitDefender i Kaspersky Lab) wykrywa i co najważniejsze usuwa nam wszelkie ustrojstwo zagnieżdżone w naszym systemie.
Dotychczas korzystałem z płatnej wersji tego programu, jednak mój klucz już wygasł - chętnie więc z powrotem wrócę do niego.
Pozdrawiam i życzę szalonej zabawy sylwestrowej i pomyślnego Nowego Roku!
Zgłaszam się, gdyż jest to bardzo polecany kompan dla antywirusa. Zwiększa nasze poczucie bezpieczeństwa przy korzystaniu z komputera, co jest bardzo ważne w dzisiejszych czasach.
Powodzenia w losowaniu dla pozostałych uczestników.
Dzięki za fajny konkurs.
Fantastyczny konkurs. Hitman Pro jest jedynym programem który chciałbym mieć jako uzupełnienie do antywirusa. Tylko jakoś mało z nim konkursów. Ale zbliża się nowy rok, a może szczęście się odwróci. Program którego nie trzeba przedstawiać jest naprawdę dobry.
znakomity scanerek i uzupełnienie do antyvirusa .
program bardzo dobry i kazdy powinien miec go w swoim systemie.
nieraz mnie ratował w róznych sytuacjach i to skutecznie.
poniewarz zblirza się nowy rok zyczę wszystkim członkom forum wszystkiego dobrego w tym nowym roku.
Również będzie mi bardzo miło wygrać (o ile się uda) HP Pro, ponieważ moja zakupiona swojego czasu licencja dawno wygasła, a w żadnym konkursie jak dotąd nie udało mi się wygrać tego kapitalnego programu
Andyxa, świetna robota!
Też zgłaszam się do konkursu. HitmanPro to klasa sama w sobie. Kosi wiry i inne diabelstwo z którymi inne programy maja problemy. Używałem wersji próbnej bo płatnej nigdy i nigdzie nie mogłem skombinować. Dzięki za konkurs.
Nigdy nie testowałem tego programu więc nie wiem jaki jest naprawdę , ale po tutejszych wpisach widzę że musi to być naprawdę znakomity soft , więc ja też zgłaszam się do konkursu , może akurat się uda...
Dzięki za konkurs .
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.