Noworoczny konkurs - Wygraj HitmanPro

Status
Zamknięty.

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Najważniejszą zaletą tego programu jest jego skuteczność, trochę silników AV wypadło z chmury, ale BitDefender, Kaspersky to światowa czołówka. Jeśli kiedyś będę przyparty do muru-przeciwogniowego przez cyber-rabusiów to fajnie by było mieć licencję do HitmanaPro :klawik.

mat

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Używam od 2 lat i jako uzupełnienie ochrony doskonały. Nie wyobrażam sobie startu systemu bez informacji o skanowaniu przez HitmanPro. ;)
Akurat za kilkanaście dni koniec licencji, więc czas konkursu trafiony idealnie. :D

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Cały czas poluję na Hitman Pro no i może w końcu będzie mój :sarkazm
Może w uda się w końcu wygrać :zawsty .
:piwko Thx za konkurs.

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
Ponieważ nie mam antywirusa. Hitman Pro jest moim jedynym skanerem zresztą bardzo dobrym- niedługo kończy mi sie licencja.Korzystam z okazji biorę udział w konkursie.
Dziękuje i pozdrawiam

sof

Świeżak
Reakcje/Polubienia
17
Czytałem, że to świetny program uzupełniający antywirus, dlatego z wielką chęcią korzystałbym z niego w pełnej okazałości :) Podziękowania za konkurs

mariuszsaj

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam serdecznie.HitmanPro to najlepszy skaner na żądanie.Dzięki wielkie za konkurs.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
Z wielka przyjemnością biorę udział w tym konkursie na ten wspaniały program, jakim jest HitmanPro :)
Dzięki za konkurs. :ok

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Przydałoby się dodatkowe zabezpieczenie w postaci tak rewelacyjnego programu jakim jest HitmanPro.
Dzięki za konkurs :dziękuję

vorilhon

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Nigdy nic nie wygrałem, może teraz tak dobry program będzie mój...

Sorgi

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
77
Świetny program uzupełniający antywirus, dlatego bardzo chciał być szczęśliwym posiadaczem tego programu .

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Hitman pro jako dodatkowe zabezpieczenie zawsze znajdzie miejsce na moim komputerze.

dedal

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Korzystam z wersji darmowej już od dawna. Zastanawiałem się też nad kupnem licencji, ale może uda mi się ją wygrać.

lanzone

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Korzystam z niego bardzo często czyszcząc komputery swoich znajomych. Fajnie było by mieć licencję tylko dla siebie. :)

dzolo25

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
W sumie to nigdy nie korzystałem z HitmanPro i zapewne niejedno gniazdko szkodników w moim kompie się pojawiło. Tak więc warto by było w końcu "ogarnąć temat" i pozbyć się szkodników :ireful :dziwak
Pozdrawiam i dzięki za konkurs

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Witam serdecznie! :)
Świetny pomysł na konkurs! HitmanPro to bardzo dobry program :klawik. który pomógłby wspierać ochronę mojego PC i neutralizować wszelkie szkodniki, jakie często atakują.

Miło byłoby wygrać taki produkt!

A tak już zupełnie na marginesie - czy te licencje są na podstawową wersję HitmanPro, czy na wersje HitmanPro.Alert - który jest bardzo ciekawą wersją Hitmana?

Status
Zamknięty.
Do góry