kinimoD
Bardzo aktywny
- Reakcje/Polubienia
- 2
Z okazji zbliżającego się Nowego Roku ja też postanowiłem zorganizować mały konkurs. Tym razem do wygrania będą gry. Wszystkie będą w postaci Steam Giftów. Pochodzą z HumbleBundle. Są albo dubelkami albo nie interesują mnie. Mam nadzieję, że każda znajdzie swojego amatora/kę 
Zgodnie z prośbą kolegi wacek_1984 dopisuję do listy jego gry.
KONKURS PRZEDŁUŻONY!!!
Spis gier:
Żeby niepotrzebnie nie wydłużać postu podam tylko linki do steam, gdzie można sobie obejrzeć filmiki z gier (dodane linki do kolejnych gier):
Zasady konkursu:
1. Każdy może ubiegać się tylko o jedną grę. Wystarczy napisać o jaką grę chodzi i dodać "magiczne" słowo
2. Jeśli na którąś grę będzie więcej chętnych niż jedna osoba, rozstrzygnie losowanie na random.org
3. Udział w konkursie mogą wziąć osoby, które mają przynajmniej 10 wpisów i przynajmniej jedną pochwałę.
4. Zgłoszenia można wpisywać do 11.01.2015 r. do godz. 22:00.
5. Wpisy mogą być w języku polskim i angielskim.
6. Ogłoszenie wyników nastąpi w ciągu 24 godzin, chyba żeby później
Myślę, że na razie wybieramy jedną grę z obu list. Jeśli wszystkie gry nie znajdą właścicieli to wtedy pomyślimy co dalej.
PS. Nie wiem czy gifty mają regionlocka, osoby spoza Polski biorą udział w konkursie na własne ryzyko.
Powodzenia!!!

Zgodnie z prośbą kolegi wacek_1984 dopisuję do listy jego gry.
KONKURS PRZEDŁUŻONY!!!
Spis gier:
- Cook, Serve, Delicious!
- Girls Like Robots
- Legend of Grimrock
- Natural Selection 2
- Out of the Park Baseball 14
- PixelJunk Eden
- Triple Town
- AquaNox
- AquaNox 2
- HOARD
- Quest of Dungeons
- Thief Town
Żeby niepotrzebnie nie wydłużać postu podam tylko linki do steam, gdzie można sobie obejrzeć filmiki z gier (dodane linki do kolejnych gier):
Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zasady konkursu:
1. Każdy może ubiegać się tylko o jedną grę. Wystarczy napisać o jaką grę chodzi i dodać "magiczne" słowo
2. Jeśli na którąś grę będzie więcej chętnych niż jedna osoba, rozstrzygnie losowanie na random.org
3. Udział w konkursie mogą wziąć osoby, które mają przynajmniej 10 wpisów i przynajmniej jedną pochwałę.
4. Zgłoszenia można wpisywać do 11.01.2015 r. do godz. 22:00.
5. Wpisy mogą być w języku polskim i angielskim.
6. Ogłoszenie wyników nastąpi w ciągu 24 godzin, chyba żeby później
Myślę, że na razie wybieramy jedną grę z obu list. Jeśli wszystkie gry nie znajdą właścicieli to wtedy pomyślimy co dalej.
PS. Nie wiem czy gifty mają regionlocka, osoby spoza Polski biorą udział w konkursie na własne ryzyko.
Powodzenia!!!