O&O DiskImage 5.6 Professional za darmo!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30067
Miasto
Trololololo
Dzięki, :piwko :ok

Działa z bramki pierwszej lepszej

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Oczywiście lepiej wpisywać ręcznie w przeglądarce, bo jak zwykle blokować mogą.

Zdzisław

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Niestety nie mogę sobie z tym poradzić, jak wchodzę przez proxy to naciskanie przycisku "get serial code" nie daje żadnej reakcji. Jak wszedłem przez CyberGhost VPN (z servera London) to reakcja była, ale wyświetlił się napis że na ten adres IP wysłano już za dużo kodów (po angielsku, ale miał taki sens). Proszę o pomoc jak zrobić żeby uzyskać kod.

A

Anonymous

Zdzisław napisał:
Niestety nie mogę sobie z tym poradzić, jak wchodzę przez proxy to naciskanie przycisku "get serial code" nie daje żadnej reakcji. Jak wszedłem przez CyberGhost VPN (z servera London) to reakcja była, ale wyświetlił się napis że na ten adres IP wysłano już za dużo kodów (po angielsku, ale miał taki sens). Proszę o pomoc jak zrobić żeby uzyskać kod.

Ja mam tak samo :( z tym proxy. Z cyberghosta nie korzystałem

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30067
Miasto
Trololololo
hehe, wpisujecie ręcznie proxy w przeglądarce.
O tutaj macie dobre i jeszcze ciepłe

Zdzisław

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Wielkie dzięki, poszło, zrobiłem tak z tej strony którą podałeś

wziołem Angielskie proxy i wpisałem je do ustawień przeglądarki, i zaznaczyłem aby używała proxy, następnie wszedłem na stronę z promocją, zalogowałem się do swojego konta i udało się system wygenerował klucz :) Jeszcze raz dzięki za porade.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
Może się komuś przyda :) Spis różnych bramek proxy

Mi się udało konto utworzyć i pobrać program ale gdy klikam KeyCode to nic się nie dzieje na maila też nic nie przychodzi :mad:

:suuper W końcu się udało uzyskać kluczyk po tylu próbach z rożnymi proxy :jezyk

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
rafalp86 napisał:
Może się komuś przyda :) Spis różnych bramek proxy

Mi się udało konto utworzyć i pobrać program ale gdy klikam KeyCode to nic się nie dzieje na maila też nic nie przychodzi :mad:

U mnie to samo, jest button KeyCode, ale po jego naciśnięciu nie dzieje się nic :ireful

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30067
Miasto
Trololololo
bramki proxy tak mają że niektóre elementy nie są klikalne, w opcjach bramki (o ile dostępne ) trzeba zmienić, ale po co się męczyć jak można ręcznie w przeglądarce wpisać i hula jak ta lala.

Do góry