[Oddam] Bitdefender Antivirus 2012

Status
Zamknięty.

mayszka1

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Radlin
Mam do oddania 5 licencji Bitdefender Antivirus na 1 rok każda wygrane od producenta w promocji.
Jedynym haczykiem jest fakt iż trzeba je aktywować najpóźniej za 14 dni potem kluczyki przepadają.
Więc proszę o zgłaszanie się osób które naprawdę potrzebują oprogramowania.

Niestety ze względu na fakt że w tym tygodniu pracuję na 2 zmianę i za 15 muszę wyjść do pracy odpowiem na wszystkie zgłoszenia najwcześniej przed 22.00.
Oczywiście decyduje kolejność zgłoszeń - zgłaszać proszę się na forum w podanym temacie .

mayszka1

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Radlin
Poszły 3 licencje gdyż user Vaclav niestety dał prośbę na pw ale zmieścił się w puli. :dziwak
Jednak mimo to proszę o pisanie w temacie na forum gdyż preferowani oni będą jako pierwsi jeśli oczywiście będzie więcej chętnych.

W woli wyjaśnienia kluczyki pochodzą z promocji producenta info poniżej:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
program nie współpracuje z takimi programami jak choćby Outpost Firewall_Pro i Malwarebytes - co według mnie na starcie dyskwalifikuje go z miejsca.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30551
Miasto
Trololololo
OnSam napisał:
program nie współpracuje z takimi programami jak choćby Outpost Firewall_Pro i Malwarebytes - co według mnie na starcie dyskwalifikuje go z miejsca.
Malwarebytes trzeba zainstalować dopiero po instalacji Bitdefendera i będzie działać, co do outposta to nie wiem.

mayszka1

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Radlin
Dziwne podejście OnSam...
Pakiet antywirusowy najlepszy w zeszłym roku w rankingu, ale skoro dajesz posta w tym temacie to jednak chcesz licencję jak dobrze rozumiem :jezyk

mayszka1

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Radlin
W dniu dzisiejszym mam informację od producenta że trzy kluczyki nadal są nie aktywne, a zgodnie z informacjami z forum 4 powinny już działać i być aktywowane.
Proszę osoby które nie dokonały aktywacji i rejestracji pakietu o pośpieszenie się, gdyż lada dzień promocja nie będzie aktualna, co oznacza iż kluczyki nie będą działać na 365 dni !!!!

A

Anonymous

jak masz jeszcze jeden kluczyk to ja ładnie poproszę bo własnie mi się Eset kończy :england

mayszka1

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Radlin
Niestety ze względu na fakt że iż licencja lada dzień byłaby nie ważna została przeze mnie oddana już komuś innemu, przed 11 marca. Zatem nie posiadam już ważnej licencji, promocja jest zakończona.
Proszę zatem o zamknięcie tematu.

Status
Zamknięty.
Do góry