[ODDAM] Roczną licencję CyberGhost VPN Special Edition

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Licencja pochodzi stąd:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Mnie się już nie przyda, więc może ktoś inny ją wykorzysta.
UWAGA, licencja musi być aktywowana do 30 września !!

eftas

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
107
niestety niemożliwa aktywacja, komunikat
Wprowadzony numer seryjny jest nieprawidłowy lub aktualnie w użyciu. ?

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
No to dziwna sprawa, bo ja drugą licencję z tej promocji aktywowałem wczoraj bez problemów. Założyłeś nowe konto w CG, czy na stare próbowałeś wklepać tę lickę? Dwa razy na to samo konto promo nie wchodzi.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
Manila napisał:
No to dziwna sprawa, bo ja drugą licencję z tej promocji aktywowałem wczoraj bez problemów. Założyłeś nowe konto w CG, czy na stare próbowałeś wklepać tę lickę? Dwa razy na to samo konto promo nie wchodzi.
Nie trzeba zakładać nowego konta. Jeśli już mamy konto, to wystarczy się do niego zalogować, wybrać My Subscriptions i usunąć starą licencję.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Elvis_JXL napisał:
Manila napisał:
Nie trzeba zakładać nowego konta. Jeśli już mamy konto, to wystarczy się do niego zalogować, wybrać My Subscriptions i usunąć starą licencję.

Jasne, że można i tak, ale w moim przypadku potrzebne było mi drugie konto, ponieważ jeszcze zostało mi 2 m-ce lepszego promo (większa liczba krajów z serwerami), a czas gonił, by tą drugą do końca września aktywować. :gwizdek

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Jeśli miałbyś jeszcze jedną, to również byłbym dozgodnnie wdzięczny za taki paszport na akademikowe wojaże :) :dziękuję

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
pkolasa napisał:
Jeśli miałbyś jeszcze jedną, to również byłbym dozgodnnie wdzięczny za taki paszport na akademikowe wojaże :) :dziękuję
Poszło na PW

Do góry