Akurat z Youtube nie powinno być problemów, gdyż na tej stronie włączane domyślnie jest html5 a nie flash. Nie korzystam z Sanboxie, ale wczoraj na niektórych stronkach w Operze pojawiało się żądanie aktualnej wersji wtyczki. Opera Dev. na tych stronach nie miała żadnych problemów. Również programy do zabezpieczeń, czy aktualizacji sterów nie wykazywały braku aktualnej wersji wtyczki. Mimo wszystko ściągnąłem aktualną wersję flasha dla Opery 25 pp fa, zainstalowałem i problem zniknął.
Coś musi nie banglać między Sandboxie a Operą 45. Sprawdzałem na Becie i jest to samo, prawdopodobnie trzeba czekać na poprawioną wersję Sandboxie.
Zainstalowałem dla sprawdzenia flash playera i kupa, dalej to samo.
Coś musi nie banglać między Sandboxie a Operą 45. Sprawdzałem na Becie i jest to samo, prawdopodobnie trzeba czekać na poprawioną wersję Sandboxie.
Zainstalowałem dla sprawdzenia flash playera i kupa, dalej to samo.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.