Nie, no super, zapindala tak szybko, że kapcie spadają, tylko co to maaa byyyć! ala ala ala
Co z tym paskiem zakładek? Mam z lornetką przed kompem siedzieć? :ireful :ireful :ireful
Cóż Opery używam już sporo czasu może ze 4 lata. Nikogo nie namawiam do Opery, niech każdy używa co mu się podoba. Mój wybór padł na Operę bo jest prosta, szybka, funkcjonalna i do tego ma wszystko co jest potrzebne bez żadnych dodatków, czy rozszerzeń. Biorąc pod uwagę wielkość pliku instalacyjnego, a funkcjonalność to chyba żadna inna przeglądarka nie może konkurować z nią. Jeżeli komuś źle się wczytują strony to może to być winna blokera np. AdMuncher, bo dość dużo o tym czytałem,a biorąc pod uwagę okres przez, który korzystam z tego programu nie spotkałem się z tego typu problemem. W ustawieniach można zmienić ładowanie stron na po upływie 2 sekundy, bo przy ustawieniu na bieżąco mogą być problemy z poprawnym wczytywaniem się niektórych stron.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.