Osobliwości : filmy, zdjęcia, teksty - reinkarnacja

Hefajstos

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
623
Miasto
okolice internetu
Tylko nie przeholuj, bo będziesz zapy...lał jak turbo diesel z doładowaniem :szydera

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Hornet napisał:
Kurkuma wspomaga naprawę mózgu

Związek występujący w popularnej przyprawie, kurkumie może przyspieszać procesy naprawcze w ludzkim mózgu – informuje pismo "Stem Cell Research and Therapy".

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Moja kobieta miesza czasem z miodem i nakazuje zażywać mówiąc, że to bardzo dobre lekarstwo na przeziębienie. Im więcej jem, tym.... mniej podobają mi się jej pomysły... Teraz już wiem - po prostu mózg mi zaczyna działać... :dziwak

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
464
Miasto
szczecin
Skoro o kurkumie mowa to dopowiem, że oprócz niej dorzucam do potraw również nasionka sezamu jako --->"żródło wapnia bogatsze niż mleko krowie lub jaja kurze".

A

Anonymous

Holandia wita "uchodźców" :zaciesz :guma
[liveleak]http://www.liveleak.com/view?i=294_1448467758[/liveleak]

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
.
Zapomniana wieś na dalekim Podlasiu. Młodych ludzi już nie ma. Wyjechali do miast. Irlandii, Chicago lub gdziekolwiek, byle dalej. Zostali już tylko najstarsi mieszkańcy.
Czy aby na pewno jest to miejsce w Europie, w Unii Europejskiej, sztandar której, nomen omen, został ściągnięty?

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
Usypianie dziecka

Najpierw sprzątanie, potem zdrowaśki, przykrywamy kołderką, bajka na dobranoc, całuski i do spania.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29958
Miasto
Trololololo
Nie wiem gdzie, więc wstawiam tu

A

Anonymous

Z oficjalnego profilu ISIS : "jeśli wasza flaga tu jest- wasz rząd ma poważny kłopot, ponieważ jest w stanie wojny z IS" .

Q0dG3Ws.png

Do góry