Panda Internet Security 2016 - konkurs na PZD

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Do wygrania 1 licencja na 3 urządzenia na program Panda Internet Security 2016

Panda2016_IS_300.jpg

Program chroni komputer przed wirusami, rootkitami, hakerami, oszustwami online, kradzieżami tożsamości i innymi zagrożeniami internetowymi. Mechanizm zabezpieczający przed spamem chroni skrzynkę pocztową przed niepożądaną korespondencją, a kontrola rodzicielska zapewnia dzieciom bezpieczne korzystanie z internetu. Zastosowanie Kolektywnej Inteligencji sprawia, że produkt działa dużo szybciej w porównaniu z poprzednimi wersjami.

Dodatkowo oferowany jest tryb gier/multimediów, menedżer sieci domowej, opcja szyfrowania i trwałego usuwania plików, funkcja zdalnego dostępu do komputera oraz mechanizm tzw. piaskownicy (Sandboxing)
dobreprogramy.pl

Zasady uczestnictwa:
1. Do konkursu może stanąć każdy, kto w momencie ogłoszenia konkursu już jest zarejestrowanym użytkownikiem forum. Uczestnicy zapisani po tym terminie nie mogą brać udziału w tym konkursie.
2. Proszę o pozostawienie komentarza, dlaczego chcesz wygrać ten program.

Zakończenie konkursu: 25.10.2015 o godz. 23.59.
Życzę powodzenia w losowaniu! Random.org wyłoni zwycięzców.

Nad przebiegiem konkursu czuwa komisja ds konkursów

KOMISJA DS KONKURSÓW
30o.gif
1zm.gif
nm7.gif
pdl2.gif
7un.gif

wcpicker

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
121
Miasto
Łódzkie
Jako ochronę mam zainstalowany pakiet Nortona na 3 msc więc niedługo będę musiał czegoś szukać, dlatego chetnie wezmę udział w tym konkursie. Dzięki za fajny konkurs Tofana

alojzy

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Jako że zrezygnowałem ze "szpiegującego" AVG pilnie poszukuję nowego programu antywirusowego z firewallem. Pandy używałem dawno dawno temu spełniła moje oczekiwania, to solidna ochrona antywirusowa, w związku z powyższym z miła chęcią przystępuje do konkursu i dziękuję organizatorowi za konkurs ;)

zmij

Wygadany
Reakcje/Polubienia
10
W związku z tym że użytkuję jeszcze komputer, który jest już, bądź co bądź, staruszkiem sprzętowym to chętnie wezmę udział w konkursie na Panda IS 2016 , który jest wręcz idealnym do takiego sprzętu.
Niespotykanie lekki , bardzo skuteczny jako zabezpieczenie, co pozwala na spokojne korzystanie z netu.
Wiem to bo korzystam z usług Pandy od kilku lat i żadnych problemów.
Jeśli więc jest program dobry , to warto o niego powalczyć.
Zgłaszam się. :krzyk

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
12
Mam ten pakiet zabezpieczajacy na jednym z komputerów i powiem, że jak dla mnie jest bardzo dobry. Lekki dla systemu, brak zbędnych komunikatów, dobra ochrona.
Dlatego zgłaszam sie do Konkursu.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Konkurs zakończony, wyniki:

2015-10-26_11h40_30.png

Gratuluję!

Licencję prześlę na PW po zgłoszeniu się zwycięzcy, który na na to 48h, czekam na PW!

Do góry