Panel nawigacji w Eksploratorze-problem

zeta

Wygadany
Reakcje/Polubienia
49
Witam.Mam taki problem-w panelu nawigacji eksploratora napędy USB i karty pamięci "występują" podwójnie.Zarządzanie komp.-wszystko OK.Jest to irytujące i nie wiem jak sobie z tym poradzić.Może ktoś bardziej "obeznany" pomoże.W win 10 było normalnie,zrobiłem upgrade do win 11/niestety z nerwów zapomniałem "wyciągnąć"napędy USB/.Proszę o pomoc i pozdrawiam Forumowiczów.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
448
A opcja wysuń nie działa ? Klikasz na pendrive i prawy przycisk myszy opcja Wysuń. Windows 11 jest nowym systemem i na pewno jeszcze sporo niedociągnięć i błędów posiada.

Nitrogene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1926
To wygląda jakbyś coś mieszał w ustawieniach interface Windows. Nie wszystkie "myki" z Windows 10 są dobre/bezpieczne/prawidłowe w Windows 11.

zeta

Wygadany
Reakcje/Polubienia
49
To wygląda jakbyś coś mieszał w ustawieniach interface Windows. Nie wszystkie "myki" z Windows 10 są dobre/bezpieczne/prawidłowe w Windows 11.
Najpierw wypróbowałem win11 na VM-wszystko działało normalnie.Specjalnych "myków"też nie ma.Jest tylko ten wkurzający problem.

konarsky

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
478

32-Bit: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\DelegateFolders\

64-Bit: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\DelegateFolders\

zeta

Wygadany
Reakcje/Polubienia
49

32-Bit: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\DelegateFolders\

64-Bit: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\DelegateFolders\

Bardzo dziękuję!-Pomogło,problem zniknął.

Do góry