Paragon Virtualization Manager 14 Compact za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44384
Miasto
Gdzieś w Polsce
virtualization120.jpg
Paragon Virtualization Manager 14 Compact

Paragon Virtualization Manager 14 Compact allows you to convert your computer (operating system, files, programs, etc.) into a virtual machine, which can then be used on any computer or on any operating system that supports virtual machines.
Paragon Virtualization Manager Compact to zaawansowane narzędzie do wirtualizacji. Program pozwala na bezproblemową migrację do środowisk wirtualnych komputerów pracujących w środowisku operacyjnym Microsoft Windows (operacje P2V, V2V, V2P i P2P). Zawarta w produkcie unikalna technologia ConnectVD pozwala na zarządzanie i konfiguracje wirtualnych dysków twardych. Virtualization Manager to najszybszy transfer danych pomiędzy różnymi typami maszyn wirtualnych!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

pg5643

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Jest gdzieś do zdobycia instalator tego programu? Jeśli ktoś wyodrębnił instalator to bym prosił o zapodanie go gdzieś na serwer. Z góry dzięki.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12327
Miasto
Somewhere over the rainbow.
pg5643 napisał:
Jest gdzieś do zdobycia instalator tego programu? Jeśli ktoś wyodrębnił instalator to bym prosił o zapodanie go gdzieś na serwer. Z góry dzięki.

Instalator możesz ściągnąć ze strony, na której masz wyszczególnione wszystkie produkty i klucze Paragona. Logujesz się za pomocą danych otrzymanych podczas rejestracji.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
pg5643 napisał:
Dla tych którzy od razu chcą zainstalować polską wersję, mam specjalną instalkę:

Oczywiście trzeba skorzystać z własnych kluczy rejestracyjnych, a zainstalowany program będzie działał po polsku tuż po instalacji.

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7420
Paragon Virtualization Manager 14 Compact za darmo

Pobieramy

Rejestrujemy w trakcje instalacji programu.

rejestor

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
Re: Paragon Backup & Recovery 14 Compact za darmo

Po instalacji programu straciłem możliwość montowania partycji Truecrypt, automatyczne montownie wolumenów zostało wyłączone. Przywrócenie do poprzedniego staniu w Win7 to uruchomienie „cmd” jako admin i wpisanie polecenia mountvol /E lub mountvol .exe /E,no i oczywiście reset .
Niestety napisałem w złym temacie , proszę jeżeli to możliwe o przeniesienie.

rejestor

Wygadany
Reakcje/Polubienia
2
no i oczywiście reset :)sorki nie dopisałem poprzednio :(
Post nie do tego tematu.No niestety jeszcze nie wiem jak to usunąć lub przenieść,wiec jeżeli to możliwe proszę o usunięcie, żeby nie robić zamiesznia w temacie

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44384
Miasto
Gdzieś w Polsce
Do góry