PC Clean Maestro za darmo

andyxa

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
977
A

Anonymous

acar napisał:
Zastanawiam się czy to reklama uninstallera czy w rzeczy samej jest problem z usunięciem PC Clean'a

Rozumiem, że nie jest to Twój film. :dziwak Revo Uninstaller Pro nie miał żadnego problemu z usunięciem PC Clean'a Maestro. Rzecz jasna zawsze zostają śmieci w rejestrze czy systemie. Osobiście nie spotkałem takiego programu deinstalacyjnego, który usuwałby zainstalowany soft w 100%.
acar napisał:
Chociaż próbując pobrać instalkę z windowsdeal.com antywir zablokował mi pobieranie ... :scratch
Program mi niepotrzebny więc nie zagłębiam się dalej ...
Przykładowo AVG Internet Security niczego nie wykrył. Antywirki mają to do siebie, że blokują jakiś soft ze względu na funkcje i charakter ich działania, chociaż te programy nie stanowią żadnego zagrożenia. Nawiasem mówiąc skąd u Ciebie taka wiara w zbawczą moc programów antywirusowych. :klawik.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Dziwna sprawa Avast Premier blokuje plik exe i nie daje go pobrać do końca :scratch :eek:

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Coś może być na rzeczy. Pomijając że to reklama to troche tego w sieci jest.

How to Remove PUP PC Clean Maestro?(Rogueware Removal Guide)

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

wojwojtek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
65
Czyścidło się fajnie zareklamowało ale nauczony przykrymi doświadczeniami , przed ściąganiem programu trochę o nim się chciałem dowiedzieć i hmm trochę za dużo jest opinii negatywnych i dałem mu spokój. Jest sporo pewnych i sprawdzonych PC Clean.

thorsten

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
Program po bezproblemowym pobraniu został przeskanowany Nortonem AV , oczywiście uczynił to automatycznie. Okienko z wynikiem - zielone , ocena - dobry , użytkowników-wielu :ok .Instalacja bezproblemowa ,firewall na train , AV cisza. Okno programu po ang ( ale wszystko zrozumiałe i czytelne - po przejrzeniu i wybraniu pasujących mi opcji, pierwszy skan.Znajduje śmieci w rodzaju temp.,oczyszczanie przeglądarek i jeszcze jakieś tam systemowe.Rejestru nie tyka ( nie ma takich opcji) , na czym mi zależało i nic nie psuje w przeglądarkach.Skan,oczyszczanie i oczywiście restart.W ciągu dwóch dni kilkakrotnie.Żadnych problemów,kłopotów itp. Nie doinstalowuje żadnych dodatków !! do przeglądarek czy systemu. Również dwukrotnie go odinstalowywałem.Raz poprzez własny wbudowany deinstalator i raz Revounistalerem free.Kompletnie żadnych kłopotów.
Program jest na pełny rok.Programu nie znałem i nie bronię go , ale nie wiem po co :scratch go tak szkalować ?? Jest w porządku i zostanę przy nim. :hura

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Powiem tak lepiej czasem dmuchać na zimne jak się poparzyć. Stara maksyma wojskowa którą wyznaje od czasu szkolenia wojskowego .Co do tego softu byłem nastawiony sceptycznie po przeczytaniu kilku stron które szkalują ten soft i producenta .Wiec że z natury jestem dociekliwy napisałem do suportu co oni o tym myślą że np Avast Premier wykrywa ich soft jako szkodnika Win 32 Evo gen .W odpowiedzi dostałem obszerny tekst od producenta prawie jedna strona maszynopisu jak firma dba o bezpieczeństwo softu, swej strony , plików do pobrania exe oraz bezpieczeństwo klientów i ich prywatność .Co ciekawsze rzeczy wam opisze żeby nie być gołosłownym .

Witaj

Dzięki za zdjęcie i obszerny materiał i opis problemu. Podpowiadamy dodać nasz plik do listy wykluczeń skanowania Avast.
CompuClever jest partnerem Microsoft (Independent Software Vendor) oraz Software Partner Intel (Elite Level). Bezpieczeństwo, bezpieczeństwo, prywatność w środowisku naszych użytkowników komputerów jest naszym największym prorytetem.

CompuClever podejmuje następujące środki, aby zapewnić że jego oprogramowanie i instalatory są czyste i bezpieczne, wolne od wirusa lub złośliwego oprogramowania:

1) Wszystkie programy i instalatory są skanowane przez trzy samodzielnie opracowane aplikacje antywirusowe w celu zapewnienia że nie ma udziału w nich infekcji.

2) Wszystkie programy, instalatory są podpisane cyfrowo przez Norton VeriSign uszczelka cyfrowa, która pozwala użytkownikom na śledzenie powrotne instalatorów do CompuClever a także chroni integralność naszego oprogramowania i instalatora .

3) Wszystkie programy przechodzą od Microsoft Windows 8 Certyfikacja i logo Intel Certyfikacji Oprogramowania, dla których CompuClever ma zagwarantowaną opinie że jego oprogramowanie jest wolne od wszelkich wirusów i złośliwego oprogramowania.

4) Nasza strona internetowa, w tym wszystkie treści, skrypty i pobrania są skanowane codziennie przez Norton SECURE web security, który rejestruje żeby nie byo żadnych zagrożeń dla bezpieczeństwa i prywatności, jeśli takie istnieją .

Podsumowując, tylko prawdziwy program instalacyjny , który jest pobierany bezpośrednio ze strony internetowej CompuClever jest wolny od wirusów, malware i adware.

Z poważaniem,

Obsługa klienta
CompuClever Systems Inc.

Podsumowując,

Tylko prawdziwy program instalacyjny , który jest pobierany bezpośrednio ze strony internetowej producenta CompuClever jest wolny od wirusów, malware i adware. Można rzec że ten tekst mnie uspokoił i napewno rozwiał obawy co do programu i jego zabezpieczenia. No i na pewno wam też wiele wyjaśnił .Powiem wam że z suportem naprawdę jest idealny kontakt i odpisują bardzo szybko w miarę możliwości .Moja rada nie wahajmy się pisać z suportem dowolnego oprogramowania - od tego oni są żeby wyjaśnić i rozwiać obawy nasze - rozwiązując nasz problem . :ok

A

Anonymous

Z programu korzystam już pewien czas( ok 3 m-cy)i kompletnie nie mam z nim, ani dzięki niemu żadnych problemów
robi to ,co do niego należy :ok

Do góry