PC Win Booster za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30889
Miasto
Trololololo
PC Win Booster – to kolejne narzędzie za pomocą którego zoptymalizujemy i wyczyścimy system Windows ze zbędnych plików śmieci ,nieprawidłowych wpisów w rejestrze czy skrótów.

Jak zapewnia producent, PC Win Booster sprawi że nasz system będzie działał stabilnie i szybko.Program posiada interfejs w języku angielskim.
http://programyzadarmo.net.pl/goto/171443

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka

CarTon

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
19°57'E - 50°03'N
Emmers
To jest magiczna instalka czy tylko wyciągnięta UnWrapper-em ?

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
CarTon napisał:
Emmers
To jest magiczna instalka czy tylko wyciągnięta UnWrapper-em ?

To jest dokładnie to samo. Zawsze można samemu to sprawdzić.
Poza tym, te "wyciągnięte" to również "Head & Shoulders". :jezyk

Edycja//
Czy ktoś również ma podobny problem?
(zrzut nie jest mój, więc nie jestem jedynym)

20130205-eqle-102kb.jpg

Program pozostaje niezarejestrowanym bez względu na to, czy jest to normalna czy ta przerobiona instalka.

Ed 2//
Doczytałem że jest odpowiedź w tej sprawie.
Dear User

There are some problems with the license server developer. Activation occurs on the first run of the product.
Everyone who has a problem with activation you need to run an already installed PC Win Booster later.

Regsrds,
Soft4Boost Support Team

Yours,
FTI

Tak więc póki co lipka. Trzeba próbować aż do skutku.
Poza tym problemem, program strasznie muli U MNIE. Nie może również dokończyć robienia kopii bezpieczeństwa po tym, jak na samym początku to proponuje (System Backup).

Ed 3//
Jestem zdecydowanie na NIE !!. :Stop Ten program jest gorszy od najgorszego z tych wszystkich które testuję. Sama instalacja to dodanie całej masy śmieci zarówno w rejestrze jak i w systemie. :(

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
graf napisał:
Ed 3//
Jestem zdecydowanie na NIE !!. :Stop Ten program jest gorszy od najgorszego z tych wszystkich które testuję. Sama instalacja to dodanie całej masy śmieci zarówno w rejestrze jak i w systemie. :(

Dlatego jeśli nie znam programu to patrzę najpierw na łapki. Jeśli zdecydowana większość jest w dół (jak w tym przypadku) to nawet nie tykam.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Zainstalowałem soft z instalatora Z GOID, przed chwilą na maszynie wirtualnej z XP Home i działa jako pełna wersja bez żadnej aktywacji. Wcześniej sprawdzałem działanie programu jedynie wypakowując program UniversalExtractorem i też działał bez aktywacji
nn.jpg

Instalka jest przejęta przez program unwrapper, nie było sensu jej przerabiać , bo to jest wersja specjalna dla GOTD.

CarTon

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
19°57'E - 50°03'N
Pojawiło się update promocji "PC Win Booster" na GotD. Teraz jest zwykły instalator i plik aktywacyjny.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
Jestem zdecydowanie na NIE . Ten program jest gorszy od najgorszego z tych wszystkich które testuję. Sama instalacja to dodanie całej masy śmieci zarówno w rejestrze jak i w systemie.
A ja go zwirtualizowałem. Chodzi całkiem, całkiem...

Do góry