Według mnie AppGuard lepiej jest mieć na kompie z którego korzysta kilka osób niż DW
Swoją drogą po włączeniu Anti Exe w PE Guard to pytał się czy zezwolić plik .exe odpowiedzialny za wyłączenie systemu jak postanowiłem wirtualny system wyłączyć
Ja tam nie darzę wielką czułościa Dziurawego wiadra vel DW,kto wie czy nie instalnę nowego AppGuard,a jak wyjdzie poprawiona Beta
Trzeba isntalować ,sprawdzać i testować
W PE Guard musisz wiedzieć na co zezwalasz a na co nie.w DW podobnie .....dla mniej obeznano-okiełznanych napewno bardzo dobrym wyborem będzie AppGuard + Hitman Pro :arrow: :arrow: :arrow:
ja nawet nie wiem jak to działa pff o co w nim chodzi.A on się pyta o każdy uruchomiony nowy plik (np.virus) i trzeba zdecydować czy puścić czy zablokować?Bo jeśli tak to już wolę DW który o nic nie pyta
AppGuard o nic nie pyta - jak jest włączony nie uruchomisz żadnego pliku - chyba że uruchomisz go z lokalizacji dodanej do wykluczeń (standardowo nic nie jest dodane) - albo wyłączysz ochronę
Zresztą masz 2 testy Se7en'a w wersji stabilnej i mój gdzie testuję betę
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.